Perussuomalaisten Pekka Katajaan kohdistunut väkivallanteko KRP:n tutkittavaksi – poliisi epäilee murhan yritystä

Viime perjantaina 17. heinäkuuta Jämsänkoskella tapahtuneen väkivaltaisen hyökkäyksen esitutkinta on siirtynyt nyt keskusrikospoliisille. Esille tulleiden yksityiskohtien vuoksi tapausta tutkitaan nyt murhan yrityksenä. Poliisi tutki tapausta ensin tapon yrityksenä. Asian rikosnimikkeet saattavat vielä tarkentua tutkinnan edetessä.

Lue myös: Perussuomalaisten Pekka Kataja hakattiin lähes kuoliaaksi – Tekijät ”tummahiuksisia ja tummaihoisia”

Perussuomalaisten Keski-Suomen piirin vaalipäällikkö Pekka Kataja hakattiin kotonaan sairaalakuntoon tuntemattomien ulkomaalaistaustaisten miesten toimesta.

Perussuomalainen-lehti, Suomen Uutiset kertoi, että PS-veteraani sai hyökkäyksessä hengenvaarallisia vammoja eri puolille kehoa. Iskun motiivi on todennäköisesti poliittinen, jonka kohteena ei ollut pelkästään hän itse vaan koko perussuomalainen puolue, Kataja kertoi Suomen Uutisille.

VÄKIVALLANTEKO SIIRTYI KRP:N TUTKINTAAN

– Tapauksen esitutkinta on kesken ja sitä jatketaan aktiivisesti. Tämänhetkisten tietojen perusteella kyseessä on raaka henkeen ja terveyteen kohdistunut teko, jonka tutkinnassa Keskusrikospoliisi ja Sisä-Suomen poliisilaitos tekevät edelleen tiivistä yhteistyötä, kertoo tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Teemu Karhunen keskusrikospoliisista.

Perussuomalaisten Pekka Katajaa kohtaan tapahtunut epäilty murhan yritys sattui 17. heinäkuuta aamulla noin kello 9-10 aikaan. Poliisi pyytää asiasta edelleen vihjeitä. Vihjeet voi ilmoittaa numeroon 050 456 0471 tai sähköpostitse osoitteeseen vihjeet.keski-suomi@poliisi.fi

Alla Pekka Kataja Mikko Hamusen haastateltavana Tampereen keskussairaalassa:

Liity Gekkosen WhatsApp-kanavalle ja saat kaikki uutiset kätevästi WhatsAppiisi.

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit