Pekka Hyysalolta dramaattinen päivitys: ”Olen rikki”

Entinen freestylehiihtäjä Pekka Hyysalo, 33, kertoo tuoreessa Instagram-päivityksessään eronneensa pitkäaikaisesta kumppanistaan Ennasta.

– Olen rikki, mutta erittäin kiitollinen. Kyyneleille ei näy loppua. Erosimme tyttöystäväni kanssa, mutta sitä ennen saimme tehdä jotain uskomatonta, Hyysalo kirjoittaa julkaisussaan.

Hyysalo kertoo blogissaan, että eroon ei liittynyt draamaa tai kolmansia osapuolia.

– Eroon liittyi surua. Siihen liittyy edelleen paljon surua. Seurustelimme noin 8,5 vuotta. Saimme tehdä uskomattomia juttuja yhdessä. Saimme kokea asioita, joita kumpikaan ei olisi ikinä päässyt kokemaan yksin. Päällimmäinen tunne on kiitollisuus. Kiitos siitä, mitä me saatiin, hän kertoo.

Ero on ollut hyvin kivulias Hyysalolle. Hän kertoo muuttavansa eron myötä takaisin kotikaupunkiinsa Turkuun.

– Syy, miksi kirjoitan tästä, on halu päästä tilanteesta yli. Aluksi en halunnut puhua kenellekään, mutta uskon, että puhuminen on paras apukeino. En kuitenkaan halua puhua erosta julkisesti. Sen sijaan kokeilen käydä asiaa maanantaina läpi ammattilaisen kanssa. En tiedä miten päästä tästä yli yksin. Onneksi minun ei tarvitse, Hyysalo kertoo.

– Lopulta tämänkin tilanteen voi nähdä ikäänkuin testinä positiivisuudelle. Positiivisuus on uskoa tulevaisuuteen ja uskon – tiedän – että tämäkin helpottaa. Olen rikki, mutta tämä ei ole lopullista. Rakkaus voittaa, hän päättää kirjoituksensa.

Kuka julkkispari on mielestäsi ärsyttävin? Äänestä tästä!

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit