IL: Pokerimiljonääri Pauli Äyräs sijoitti omaisuutensa Teslaan: Unelmoi NHL-seuran ostamisesta: ”Ehkä se on Helsingin IFK johon joudun tyytymään”

Suomalainen pokeriammattilainen Pauli Äyräs, 24, kertoo Susanna Päivärinnan haastattelussa sijoittaneensa pokerimiljoonansa sähkäautoyhtiö Teslaan.

IL:n verkkosivuille ladatulla videolla Pauli kertoo, että hänen osakesalkussaan on Teslaa kymmenillä miljoonilla euroilla. Tarkkaa summaa mies ei kuitenkaan halua paljastaa.

Äyräs kertoo haastattelussa kyllästyneensä jo hieman pelkkään pokerin pelaamiseen. Sijoittaminen sen sijaan on Paulin mielestä paras keino tulla ökyrikkaaksi, ja mies haaveilee Tesla-osakkeiden tuomasta miljardiomaisuudesta sekä oman urheiluseuran omistamisesta.

”Rahalla saa melkein mitä vaan”, Pauli kertoo, kun häneltä kysytään miksi hän haluaa mijardööriksi.

Pokeriuran jälkeiset suunnitelmat ovat alkaneet hahmottua.

”Kaikki sijoittaminen ja urheilu ovat tosi lähellä sydäntä”,

”Mun unelma on ollut omistaa joku urheiluseura, mielellään jääkiekkoseura.”, Äyräs vastaa kun häneltä kysytään unelmista.

”Ihan suurin unelma olisi omistaa NHL-seura, mutta en tiedä, miten realistinen se on. Ehkä se on sitten Helsingin IFK johon joudun tyytymään, jos kaikki menee oikein hyvin”, Äyräs kertoo.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Pauli Äyräs (@fiilismies)

– Uskon, että Tesla on elämämme suurin sijoitusmahdollisuus. Lähes kaikki varallisuus, jonka olen onnistunut tuottamaan vuosien varrella, on nyt sijoitettu yhdeksi vedoksi tämän yrityksen onnistumisesta.

– Näin paljon uskon Teslaan, Pauli kirjoitti Instagramissa englanniksi viime elokuussa.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Pauli Äyräs (@fiilismies)

Seuraa Gekkosta Instagramissa.

Kuvat:Instagram

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit