Oho! Paula Vesala hyvästeli kesän uikkareissa! – Katso näyttävät kuvat

Laulaja Paula Vesala, 39, julkaisi Instagram-tilillään harvinaisia uimapukukuvia ja sanoo julkaisun yhteydessä samalla heipat kesälle.

Vesala poseeraa upeissa otoksissa keltaisissa ja kirjavissa uikkareissa, joiden hän kehuu olevan valmistettu kierrätysmateriaalista. Taustalla komeilee synkkä mutta kaunis taivas.

– Heippa kesä! Syysmyrsky kuvassa tuloillaan mutta vielä uidaan ja surffataan ja sukelletaan, Vesala kirjoittaa julkaisun yhteydessä.

Vesala mainitsee myös uikkareiden valmistajan, joka on suomalais-australialaisen brändi. Vesala kehuu, että tuote sopii uimisen lisäksi myös surffaukseen.

– En mainosta tässä nyt mitään, vaan iloitsen että nämä surffaukseen, uimiseen ja kaikenlaiseen oikeaan vesitoimintaan sopivat sikahienot uikkarit on myös valmistettu kierrätysmateriaalista ja koko firman toimintaperiaate on nostattaa tietoisuutta meren muoviroskaongelmasta, hyödyntää muovia kierrätettynä, tehdä kestäviä tuotteita ekologisesti mutta hauskasti, Paula kirjoitti.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Paula Vesala (@vesalaofficial)

Monet suomalaisjulkkikset ovat saapuneet ihailemaan Vesalan uikkarivalintaa.

– Musta on hyvä lähteä rakentelemaan avantouintiharrastusta makeista uikkareista. Eli oot hyvällä alulla! P.S. Mereen voi jättää murheet, kirjoittaa näyttelijä Iina Kuustonen.

– Avanto on ihana ❤️. Se antaa talvelle merkityksen, sitä alkaa odottaa pakkasta ja pimeyttä ku uiminen on silloin parasta. Tarvii ehdottomasti avantokengät ja kenties myös -hanskat, muuten sattuu jalkoihin ja ilo katoaa hommasta. Jospa vien sut talvella johonkin hyvään mestaan kokeilemaan?, kirjoittaa laulaja Maija Vilkkumaa.

– Ihana uikkari, tsekkaan noi samantien! Avantouinti best. Inhoon talvea, pimeyttä ja kylmää mut kun käyn avannossa niin kaikki se ja muu tuska helpottaa. Ei palele eikä väsytä, kirjoittaa toimittaja Maria Veitola.

Liity Gekkosen WhatsApp-kanavalle ja saat kaikki uutiset kätevästi WhatsAppiisi.

Kuvat:Instagram

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit