Painivalmentaja Petra Ollin koskettava julkaisu Kreikan matkalta kultansa Indrek Vassuksen kanssa – ”kiitollinen, että olet siinä”

Ex-painija ja nykyinen painivalmentaja Petra Olli julkaisi romanttisen kuvasarjan puolisonsa Indrek Vassuksen kanssa. Petra tapasi virolaisen liikemiehen syksyllä 2017 kun Ollin valmentaja Ahto Raska houkutteli painijan Tallinnaan juhlimaan ja treenaamaan.

Petra kertoi pariskunnan tapaamisesta ja yhteisestä matkasta:

”Joihinkin näihin aikoihin rapiat kuusi vuotta sitten meidän tiet kohtas Tallinnan hämärässä yöelämässä.Ei tämä meidän juttu silloin vielä ottanut räjähdysmäistä starttia mutta tässä sitä ollaan. Onhan tässä matkalla ollut kaikenlaista haastetta mutta kiitollinen, että olet siinä.

Alku viikosta oli menestyksekkäät painit ja meikä hoiti media puolta. Kiva kun pystyttiin vielä jäädä vähäksi aikaa rentoutumaan tänne Kreikkaan ja nauttimaan auringosta.”

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön PETRA OLLI | VALMENTAJA (@ollipetra) jakama julkaisu

Petra julkaisee treenaamiseen liittyvää materiaalia ahkerasti sosiaalisessa mediassa ja loma tuli ilmeisesti tarpeeseen: ”Mun keho ja mieli tarvitsee nyt aurinkoa ja kylmän juoman”, kertoi Petra Instagram-julkaisussaan.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön PETRA OLLI | VALMENTAJA (@ollipetra) jakama julkaisu

Kuka julkkispari on mielestäsi ärsyttävin? Äänestä tästä!

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit