Samuli Edelmannin ex-heila Outi Alanen hermostui laulajan elämäkertakirjasta – Raju tilitys julki: ”Olet mua auttanut tavallasi, jota äitini ei hyväksyisi”

Laulaja ja näyttelijä Samuli Edelmann julkaisi viime syksynä elämäkertakirjansa Pimeydestä valoon (Otava). Nyt Samulin ex-heila, takavuosien näyttelijä Outi Alanen, 55, on kommentoinut teosta Facebook-tilillään. Ex-näyttelijä julkaisi FB:ssa katkeran päivityksen, jossa hän ruotii kovin ex-rakkaansa teosta.

Pettynyt Alanen ihmettelee somepäivityksessä, miksi Edelmann ei ole maininnut häntä sanallakaan kirjassaan.

– Hmmm… Olipa erikoinen kirja. Samuli… Olit poistanut minut kokonaan. Jopa olit poistanut Wiisikon ja laittanut tilalle, ehkä surkeimman viihdeohjelman Sketsofrenian. Unohditko sen että olin sinun yksityisen ”psykiatri”? Katariina Kaitueen biisin laitoit kirjaasi, entä minun? Se oli sun jammausbiisi aina! Ai niin… sori… En kuulunut enää näyttelijöiden eliittiin. Sua autoin aina ja ja aina olin valmis tulla sun murheita kuuntelemaan. Ja kiitosku. Olet mua myös auttanut, joskus ”tavallasi”, jota äitini ei hyväksyisi. Mun biisin teit ennen kuin Katariinan. Loput kerron mun kirjassani, joka ei ole juorukirja, vaan tietokirja henkisestä väkivallasta ja narsismista.

Facebook

Alanen jatkoi asiasta keskustelua päivityksensä kommenttiosiossa.

– Ehdotan kirjasi nimeksi Pimeydestä pimeyteen, Alanen latasi.

– Mun osalta moni ystävyys loppui kun tein sen kalenterin ja henkilökohtaisen konkurssin. En enää ollut magee Outi. Näin ihmiset arvottaa toisiaan. Mä suhtaudun ystävyyteen tosissani.

– Samulissa on minun mielestäni kaksi puolta. Se vakava ja hengellinen puoli on miellyttävä.

Seuraa Gekkosta Instagramissa ja WhatsApissa!

Kuvat:Facebook

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit