Olli Hermanin Tytti-rakas kertoi suru-uutisia: ”Kyyneleet täyttävät silmät”

Reckless Love -yhtyeestä tutun Olli Hermanin, 39, perhettä on kohdannut suuri suru.

Ollin puoliso ja lapsen äiti Tytti kertoo, että perheen kissa on menehtynyt.

– Rakas Kingi. En ole kirjoittanut tätä aikaisemmin, koska en ole pystynyt. Tyhjä paikka sohvalla iltaisin, kameranrullassa vastaan tuleva kuva, katsahdus keittiön ovelle missä aina istuit. Kyyneleet täyttävät silmät edelleen ja yritän olla ajattelematta ettei ikävä kasvaisi enempää, Tytti kirjoittaa Instagram-tilillään.

Tytti kertoo Instagram Stories-osiossaan, että kissa syntyi 15.7.2013 ja kuoli 24.8.2022. Eläimen kuolemasta on kulunut aikaa siis lähes puoli vuotta.

– Me oltiin parhaat kaverit yhdeksän vuotta. Olit mun pieni terapeutti, elämäni isoimmat käännekohdat kävit läpi mukanani ja aina kerroin kaiken sulle. Istuit hiljaa vieressä ja kuuntelit. Juttutuokion päätteeksi laitoit pääsi syliini ja hurahdit. ”It’s ok mami, hoomans have a lot of problems.”

Tytti kertoo päivityksessään, että lemmikin oikea nimi oli Willicon Help Me Obi-Wan. Kisalla oli myös lukuisia muita nimiä.

- ILMOITUS -

– Olit myös myös Pasu, Patti, Fazerin Patucat, Savikuono, Pöhkörossu, Kiki, King Paa, Pample, Kuningas Pampam, Hellätassu, Postipaa ja Pentti Hilkuri, Tytti luettelee.

– Et tykännyt uusista ihmisistä, vain harvoja ja valittuja kävit super hellästi tassuttamassa olkapäälle kuin sanoen ”Anteeksi sir/ madam, olemmeko kenties tavanneet aiemmin?”

– Olit suuri persoona. Hait postia ja osasit kiivetä tikapuita. Olit aika määräilevä tyyppi. Meillä oli ihana elämä yhdessä. Kun lähdit kissojen taivaaseen, mulle sanottiin että lähdit koska tehtäväsi oli tehty, täytetty. Katsoit että vauva saapuu maailmaan, että me ollaan turvassa. Puoli vuotta vahdit vauvaa, totesit että hyvinhän se sujuu ja lähdit. Meillä kaikilla on ikävä sua, Tytti päätti päivityksensä.

Ollin ja Tytin lapsi syntyi helmikuussa 2022. Pojan nimeksi tuli Robin Herman.

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit
SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Luitko jo nämä?

Kuulitko julkkisjuorun? Lähetä viestiä:

 [email protected]