Oho! Rita ja Aki Manninen: ”Vauva tulossa!”

Yrittäjäpari Rita ja Aki Mannisen perheeseen on saapumassa syksyllä uusi perheenjäsen. Kyseessä on pitbull-rotuinen koiranpentu.

Pariskunta tiedotti asiasta Instagramissa.

– Vauva tulossa! Arvatkaa mitä mä sain tiedon kuulkaa tuolta Berliinistä! Pentu tulossa! Elokuun viimeinen päivä tai 1.9 syntyy meille musta urospentu. Se on meille varauksessa! Toivotaan että semmonen meille tulee, Rita hehkuttaa automatkalla Instagram-tarinoissaan.

– Se puhuu saksaa ei me ymmärretä sitä, Aki vitsailee kuskin paikalta.

– Ihanaa. Meille tulee vaaveli, Rita jatkaa.

Putin-koiraa ikävä

Mannisten perhe koki suuren menetyksen viime vuoden lopulla, kun heidän Putin-koiransa jouduttiin lopettamaan äkillisen sairastumisen vuoksi. Myös Putin oli rodultaan pitbull.

– Ei päivääkään, ettei Putin olisi ajatuksissa ja ikävöin sitä edelleen niin älyttömästi. Elämä jatkuu ja täällä on koiran mentävä kolo perhe Mannisilla, Manniset kirjoittavat tänään julkaistussa yhteisessä Instagram-julkaisussaan.

Uusi pentu on tulossa Monster Pride Bullys -nimisestä saksalaiskennelistä.

– Ollaan haettu hyvää kenneliä ja valioyksilöitä ja sellainen löytyi!! Uusi pentu tulee Saksasta loistokennelistä @monsterpridebullys ja on samaa rotua kuin Putsku. Sen vanhemmat ovat mustia väriltään, joten odotettavissa mustan värinen pikkupötkylä.

– Ihana odotusaika on siis alkanut, toivotaan että kaikki menee hyvin loppuun saakka ja syksyllä meidän perhe täydentyy.

Alapuolella kuva koirasta, jollaista myös Mannisten kotiin odotetaan syksyllä:

Kritiikkiä

Aki ja Rita ovat saaneet Instagramissa kritiikkiä ja kysymyksiä koiran korvien typistämiseen liittyen.

– Aattelitteko tukea toimintaa jossa koirilta leikataan korvat irti siis…? eräs kommentoija ihmettelee.

– Tuota tehdään todella paljon muualla kuin Suomessa, meille ei tule typättyä jos sitä tarkoitat? Pennun vanhempien korvat on typätty anyway, otamme me sieltä tai emme, Rita on vastannut takaisin.

Kim Jong-un nimeksi?

Mannisten pentu-uutinen on aiheuttanut keskustelua myös Jodelissa.

– Kovin yllättävää, että Manniset ottaa uuden pitbullin ulkomaisesta kennelistä, jossa typistetään vähintään koirien korvat, kommentoi eräs Jodel-käyttäjä sarkastisesti.

– Ei tule yllätyksenä kun nämä juntit kyseessä, toinen lataa.

– Keskieurooppalaiset bulltyyppiset koirat on kyllä riski lapsiperheessä. Ne jalostetaan aikalailla toisin kuin esim. Suomessa, siellä arvostetaan kovuutta ja suojeluviettiä, täällä arvostetaan ekana sitä että koira on ihmisystävällinen, kirjoittaa kolmas.

– Isäntä vetää steroideja ja sitten vielä tällainen tikittävä aikapommi perheeseen. Ettei nyt vaan sattuisi mitään… kommenteissa puidaan.

– Enemmän tuli yllätyksenä tää, että jakaa vielä kennelin ihan normaalisti ja kertoo sen olevan luotettava, hyvä ja pitkän etsinnän paras tulos.

– Sentään Rita oli jossain ig-kommenteissa vastannut, että heidän tulevan koiransa korvia ei typistetä. Hyvä niin, mutta ei musta silti tollasen toimijan tukeminen oo kauheen freesiä.

– Kim Jong-un nimeksi?

Seuraa Gekkosta Instagramissa.

Kuvat:Instagram

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
2 Kommenttia
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit