Ohhoh! Erika Vikmanilta uusi aluevaltaus – pitelee käsissään vibraattoria: ”pääset kokemaan nautinnon koko kirjon” – Kuvat!

Laulaja Erika Vikman, 30, kertoo uudesta aluevaltauksestaan somessa. Erika on päässyt suunnittelemaan oman hieromasauvan yhteistyössä tanskalaisen Sinful-seksikaupan kanssa.

– Nautinnon puolesta. Teemanani on tarttua erilaisiin tabuihin ja poistaa häpeää niiden ympäriltä, jotta meillä naisilla olisi tasa-arvoisempi maailma, jossa elää. Tämä kuuluu sanoituksina musiikissani, näkyy lavalla pukeutumisessani ja somessa mun tavalla ottaa kantaa asioihin, josta ihmiset helposti vaikenee, Vikman kirjoittaa.

– Voinkin nyt ennakkoon paljastaa, että olen löytänyt yhteistyökumppanin joka ajaa juuri näitä samoja arvoja – tanskalainen Sinful. Tätä yritystä johtaa upea bisnesnainen nimeltä Mathilde Mackowski, jonka missiona on tuoda kaikkien arkeen lisää rakkautta, läheisyyttä ja ennen kaikkea poistaa stigmaa seksuaalisuuden ympäriltä, hän jatkaa.

– Sain kunnian suunnitella Sinfulin valikoimaan oman nimikkovibraattorin, josta tuli ihan super kaunis pakkausta myöten. Tämä säihkyvän kultainen Magic wand osaa loihtia itsestään erilaisia värinärytmejä ja nopeuksia, joiden avulla pääset kokemaan nautinnon koko kirjon. Rakkaat syntiseni, jos kaipaatte nautinnollisia hetkiä elämään, niin menkää Sinfulin sivuille ja tilatkaa sieltä uutiskirje, josta saatte tiedon, kun tuote on saatavilla!

– Ota oma nautintosi ylpeästi haltuun – se on Syntisten kuningattaren käsky!

Erikan suunnittelemassa Magic-wand vibraattorissa on kullanvärinen runko ja musta pää. Väline muistuttaa hieman mikrofonia.

Julkaisemissaan kuvissa Erika pitelee vibraattoria käsissään. Yhdessä kuvassa hän esittää laulavansa vibraattoriin. Kullanväriseen paljettimekkoon pukeutunut laulaja poseeraa viimeisessä kuvassa Sinfulin toimitusjohtaja Mathilde Mackowskista kanssa.

Katso kuvat alta. Nuolta painamalla näet lisää.

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

guest
3 Kommenttia
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit
SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Luitko jo nämä?

Kuulitko julkkisjuorun? Lähetä viestiä:

 [email protected]