Miss Helsingit rakastavat rosvoa: Ensin Sofia Belórf, sitten Katrie Daler ja nyt Rosanna Kulju on hurahtanut Katiska-pomo Niko Ranta-ahoon!

Netin keskustelupalstoilla on jo viikon verran huhuttu, että vuoden 2015 Miss Helsinki -kilpailun voittaja ja nykyisin koko Miss Helsinki organisaatiota pyörittävä Rosanna Kulju, 29, olisi nähty yhdessä Katiska-jutun pääsyytetyn Niko Ranta-ahon, 32, kanssa Helsingissä kuhertelemassa. Kaksikon välillä on kerrottu olevan romanttisia tunteita, ja näinhän asian laita on!

Tuore Seiska-lehtikin sen kertoi saamiensa vinkkien perusteella.

Ranta-ahon tiettävästi ensimmäinen Miss Helsinki -tyttöystävä oli fitnesstä rakastava Sofia Belórf, 30, joka valittiin Helsingin kauneimmaksi jo vuonna 2010. Sofia on myös ehdottomasti missilauman tunnetuin jäsen, eikä hän juuri esittelyjä kaipaa.

Erottuaan Sofiasta, Ranta-aho päätti kokeilla Miss Helsinki -voittajaa vuosimallia 2012 joka on Katrie Daler, 27. Tämä suhde kuitenkin päättyi salamaeroon.

Lue myös: Eksoottisia brunetteja! Niko Ranta-aho on hurmannut kolme upeaa naista, mutta kuka heistä on kaunein? – Kuvat!

Nyt vuorossa on koko Miss Helsinki puljua pyörittävä missimamma Rosanna Kulju, joka itse voitti Miss Helsinki tittelin vuonna 2015.

Ehkä misseillä on takaa-ajatuksena että rikas Ranta-aho oikeasti rakastuisi heihin? Rosvon portfolio ja mallin kasvot uppoaa missikaunottariin kuin veitsi voihin. Tyttöjen kannattaa kuitenkin muistaa että Ranta-aho astelee pitkäksi aikaa kalterien taakse ensi talvena, tekemistään huumerikoksista.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ROSANNA • GRLGANG PODCASTER • (@rosannakulju) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Niko Ranta-aho (@rawrane) on

Lue lisää: Velkahelvetissä elänyt missikaunotar Katrie Daler ja liikemies Niko Ranta-aho ovat Seiskan mukaan eronneet

Seuraa Gekkosta Instagramissa ja WhatsApissa!

Kuvat:Instagram

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
5 Kommenttia
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit