Seiska: Huumepomo Niko Ranta-aho rahoitti Sofia Belórfin elämää vankilasta käsin – Sofia kitisi ja vaati jatkuvasti lisää rahaa!

Uusin Seiska paljasti mehukkaan juorun Katiska-huumepomo Niko Ranta-ahon ja hänen ex-rakkaansa Sofia Belórfin parin vuoden takaisesta tilanteesta.

Lehden mukaan Niko rahoitti tuhansilla euroilla Sofian elämää vankilasta käsin alkuvuodesta 2020.  Belórf sai kuukausi-rahaa Ranta-aholta suoraan tilille sekä myös käteisenä.

Niko Ranta-aho istuu pitkää vankilatuomiota tekemistään huumerikoksista. Kuva: Nelonen media

Asia käy ilmi poliisin esitutkintamateriaalista, jonka Seiska on saanut käsiinsä.

Papereista selviää, että Niko ohjeisti muistilapuilla, kuinka paljon Sofialle piti maksaa kuukaudessa euroja. Ranta-ahon oikeusavustajana työskennellyt nainen välitti maksuohjeet Nikon siskolle.

(Kursivoidut kohdat ovat lainauksia poliisin laatimasta esitutkintamateriaalista.)

– Sofialle 1000 € cash, Sofialle 1000 € siirto tilille, Niko kirjoitti muistilapulle poliisin esitutkintamateriaalin mukaan.

SOFIA VAATI LISÄÄ RAHAA

Kun rahat olivat lopussa, Sofia alkoi kyselemään Seiskan mukaan lisää rahaa Nikon oikeusavustan kautta, joka kyllästyi täysin Sofian kitinään ja rahapyyntöihin.

Esitutkintamateriaalista selviää, että Sofian rahakyselyihin kyllästynyt oikeusavustaja avautui asiasta Nikon siskolle.

– En mä nyt anteeksi vain tajua, kuin se kehtaa kysellä tai alkujaan edes pyytää joka kuukausi tuollaisia summia. Vai onko niin, ettei sillä itsellään ole tai tule mukamas mistään rahaa, oikeusavustaja hämmästeli Nikon siskolle viitaten Sofiaan.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Sofia tammikuussa 2020. Kuva: Instagram: @sofiabelorf

Nikon sisko vastasi oikeusavustajalle antavansa Sofialle rahaa, kun tämä tulisi käymään Helsingissä. Siskolla oli myös käsitys mihin Sofia kulutti rahansa.

– Ja mä en kanssa ymmärrä, mutta toisaalta, jos seuraa sen Insta Storya, niin koko ajan se on ulkona syömässä ja istuu jossain kahvilassa. Että äkkiähän sitä tietty tolla tahdilla kuluu, sisko kertoi esitutkintamateriaalin mukaan oikeusavustajanaiselle.

”KITISEEKÖ SE TAAS JOSTAIN”

Hetken kuluttua oikeusavustaja sai taas uuden viestin Sofialta, jossa Sofia ilmeisesti taas vaati lisää rahaa. Oikeusavustajalla alkoi palaa pinna.

– V*ttu mikä urpo se nyt taas on, nainen kirosi.

– Kitiseekö se taas jostain, Nikon sisko vastasi viestiin.

@gekkonen.net Sofia haluaa tehdä vaikutuksen 🤑🤑 #sofiabelorf #sofiansalaisuudet #komedia #tiktoksuomi #tiktoksuomitrendit #julkkis #luksus #vatsalihastreeni #humor #gekkonenstudios #gekkonen #fyp #foryoupage #fypシ #golddigger #kullankaivaja #kullankaivuu #tiktokfinland #finnishtiktok ♬ Gold Digger – Kanye West

ERO

Lopulta Niko ja Sofia erosivat huhtikuussa 2020. Sofia ryhtyi jo ennen tätä heilastelemaan Nikon hyvän kaverin kohuliikemies Stefan Thermanin kanssa. Samaan aikaan myös Martina Aitolehti ja Stefu erosivat.

Sofia joutui eron jälkeen muuttamaan kiireesti pois Nikon asunnosta. Seiskan mukaan Nikon siskot myös takavarikoivat Sofialta Nikolta lahjaksi saatuja merkkilaukkuja. Myöhemmin ainakin osa tuotteista palautui Sofialle.

NIKO SUUTTUI

Sofia väittää tuoreessa Sofian salaisuudet -sarjansa jaksossa, että hän jätti Nikon tämän istuessa vankilassa. Sofia kertoi myös, että Ranta-aho olisi suuttunut hänelle verisesti erosta.

Sofian mukaan Niko oli kuitenkin enemmän vihainen kaverilleen Stefulle, kaksikon suhteen tullessa julki.

Sofia ja Stefan erosivat riitaisasti viime keväänä, ja tällä hetkellä Sofia elelee Helsingissä sinkkuna vuokralla Ranta-ahon siskon asunnossa.

Lue myös: Sofia Belórf muutti Niko Ranta-ahon siskon asuntoon – Stefan Therman hermostui ja heitti exänsä ryysyt ulos ikkunasta: ”Marokkolainen hu*ra”!

Sofia ja Niko elivät luksuselämää Marbellassa osittain huumerahoilla. Instagram: @sofiabelorf

Ohhoh, Sofia Belórfin marokkolainen isä lähetti Niko Ranta-aholle tappouhkauksen – ”Tähtäsin häntä aseella!”

Tylsistyneen oloinen Sofia Belórf istuskeli yksin lempikahvilassaan ja näpräsi puhelintaan – Kuvat!

Seuraa Gekkosta Instagramissa ja WhatsApissa!

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
24 Kommenttia
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit