Niko Ranta-aho puolustaa jälleen kohudokumenttia: ”Media teki minusta julkkiksen!”

[bctt tweet=”Niko Ranta-aho puolustaa jälleen kohudokumenttia: Media teki minusta julkkiksen!” username=”gekkonennet”]

Maanantaina maksullisessa Ruutu+-palvelussa maanantaina startannut Katiska-dokumentti sai murskakritiikkiä yleisöltä. Liikemies ja Katiska-jutun pääsyytetystä Niko Ranta-ahosta ja hänen huumerikoksistaan kertovaa dokkaria syytetään muun muassa siitä, että se antaa glorifioidun kuvan millaista rikolliselämä on.

– Nelonen ja Ruutu, onko teidän mielestä eettisesti oikein että ihannoitte huumerikollisuutta? Niko Ranta-aho on toimillaan aiheuttanut kuolemaa ja epäinhimillistä kärsimystä. Te annatte hänelle ruutuaikaa kertoa että huumehommat on ihan ok homma. Hävetkää!, Twitterissä huudeltiin vihaisena.

”Dokumentista on nähty vasta pieni osa”

Tänään Niko jälleen vastasi dokumentin saamaan kritiikkiin.

– Olin itse 11 kuukautta eristettynä vailla mitään sanaa medialle, sinä aikana MEDIA teki minusta julkkiksen kertomalla kaiken mahdollisen minun elämästä omilla myyvillä näkemyksillään sekä syyttäjän ja poliisin väitteillä, Niko kirjoittaa.

– Jos minulla olisi ollut päätösvalta en olisi halunnut että minun asioista kirjoitetaan, oliko minulla vaihtoehtoja? Ei!

Ranta-aho muistuttaa jälleen, että dokumentista on nähty vasta pieni osa, ja että tulevissa jaksoissa tullaan ottamaan kantaa vielä moneen tulenarkaan asiaan.

– Nyt dokumentissani kerron rehellisesti elämästäni, myös todella vaikeista asioista mistä harva ihminen pystyy puhumaan, asioista mitkä koskettavat yllättävän monia suomalaisia niin se on nyt rikollisen glorifiointia huomioiden että kokonaisuudesta on vasta nähty pieni osa ja dokumentissa tullaan ottamaan vielä kantaa moneen tulenarkaan asiaan.

– Lainaten käräjäoikeuden tuomarin sanoja ”Hold your horses”

Lue myös: Niko Ranta-ahon pahoinpitelysyyte: Nikon ja Sofian väliset viestit julki! Samassa yhteydessä paljastui myös Sofian saamat mustelmat

 

View this post on Instagram

 

Tämän hetken ”kuumin” puheenaihe Miksi rikollisesta tehdään julkkis? Olin itse 11 kuukautta eristettynä vailla mitään sanaa medialle, sinä aikana MEDIA teki minusta julkkiksen kertomalla kaiken mahdollisen minun elämästä omilla myyvillä näkemyksillään sekä syyttäjän ja poliisin väitteillä. Jos minulla olisi ollut päätösvalta en olisi halunnut että minun asioista kirjoitetaan, oliko minulla vaihtoehtoja? Ei! Nyt dokumentissani kerron rehellisesti elämästäni, myös todella vaikeista asioista mistä harva ihminen pystyy puhumaan, asioista mitkä koskettavat yllättävän monia suomalaisia niin se on nyt rikollisen glorifiointia huomioiden että kokonaisuudesta on vasta nähty pieni osa ja dokumentissa tullaan ottamaan vielä kantaa moneen tulenarkaan asiaan. Lainaten käräjäoikeuden tuomarin sanoja ”Hold your horses”

A post shared by Niko Ranta-aho (@rawrane) on

Lue myös: Niko Ranta-ahon pahoinpitelysyyte: Nikon ja Sofian väliset viestit julki! Samassa yhteydessä paljastui myös Sofian saamat mustelmat

Seuraa Gekkosta Instagramissa ja WhatsApissa!

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit