Marbella, Spain kutsui taas: Palaako Niko ”Cobra” Ranta-aho enää Katrie-kullan luokse vai onko miehellä jo uusi kierroksessa?

Taas se meni sinne.

Reilu viikko sitten liikemies ja Katiska-huumevyyhdin pääsyytetty Niko ”Cobra” Ranta-aho palasi viikon reissulta Espanjasta takaisin Suomeen. Niko lensi tuolloin vanhoille kotikulmilleen Marbellaan.

Nyt mies on jättänyt taas Suomen taakseen ja suunnannut takaisin kuumaan Espanjaan.

Lue myös: Niko Ranta-aho palasi Suomeen käytyään Espanjassa illallisella Bandidos-pomon kanssa! – Kuva

Missikaunotar Katrie Dalerin ja Niko Ranta-ahon suhteesta ei ole enää mitään merkkejä, edes somessa. Kumpikaan ei ole enää viikkoihin lisänneet mitään tapailemiseen viittavaa Instagram-tileilleen. Lisäksi netin keskustelupalstoilla huhutaan, että Nikolla olisi jo uusi tyttöystävä.

Onko suhde ohi? Onko Niko siirtynyt jo seuraavaan missiin? Oliko suhteen saama julkisuus molemmille liikaa? Sen saatte varmasti pian tietää.

Iltalehti paljasti pari päivää sitten, että Katrie on ollut suurissa raha-ongelmissa.

Lehden mukaan Dalerilta on karhuttu ulosotonkautta yhteensä noin 40 000 euron edestä saatavia. Luottotietonsa menettänyt Katrie on todettu varattomaksi, ja tästä syystä verottaja on jäänyt nuolemaan näppejään noin 36 000 euron edestä. IL:n mukaan ulosottovelka on tällä hetkellä 3 341 euroa.

Vuoden 2012 Miss Helsinki vakuutteli Iltalehden toimittajalle että hän ei aio pyytää varakkaalta Ranta-aholta rahaa. Nainen kertoi hoitavansa itse omat raha-asiansa.

– En aio pyytää Niko Ranta-aholta apua, sillä hoidan itse omat raha-asiani. Hänen ei tarvitse sekaantua tähän, Katrie kertoo IL:lle.

Suomen ja Espanjan väliä ravaavasta Niko Ranta-ahosta on tekeillä neliosainen true crime-dokumenttisarja ”Katiska”. Dokumentissa Niko kertoo rehellisesti oman versionsa tapahtuneista. Sarjaa kuvataan myös Marbellassa, joten tämä on varmasti myös yksi motiivi liikemiehen loikkimiselle maasta toiseen. Marbellassa kaikki sai alkunsa. Katiska-sarja alkaa Ruudussa elokuussa.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Niko Ranta-aho (@rawrane) on

Lue myös: Nelonen: Niko Ranta-aho kertoo koko tarinansa Katiska-dokumenttisarjassa

Alla kuvat Ranta-ahon seikkailuista tänään Marbellassa.

Instagram: @rawrane

Niko kävi tuttuun tapaansa myös lenkillä heti Marbellaan saavuttuaan.

– Lenkki + oma rauha, Niko hehkutti videonsa yhteydessä.

Instagram: @rawrane
Instagram: @rawrane

Lue myös: MTV sai haltuunsa Ruisrockin bilekämpän salanauhoja: Niko Ranta-aho uhoaa huumepäissään nauhalla: ”Mä oon v*ttu hullu!”

Seuraa Gekkosta Instagramissa ja WhatsApissa!

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
4 Kommenttia
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit