Presidentti Niinistöltä viesti suomalaisille: ”Kun muutos on rajua, pään on pysyttävä kylmänä”

Presidentti Sauli Niinistö julkaisi tänään torstaina 3.helmikuuta Facebookissa tiedotteen, jossa presidentti kommentoi eilistä eduskunnan puolueiden puheenjohtajien, puhemiehistön sekä ulko- ja puolustusvaliokuntien puheenjohtajien tapaamista.

– Kävimme yhdessä puolustusvoimain komentajan kanssa vakavan keskustelun Venäjän hyökkäyksestä Ukrainaan ja käynnissä olevan sodan vaikutuksista Suomen turvallisuuteen ja Suomen ulko- ja turvallisuuspolitiikkaan. Turvallisuusympäristömme on nyt nopeassa ja rajussa muutoksessa, Niinistö kertoo tiedotteessa.

– Ymmärrämme hyvin suomalaisten tunteman huolen ja tarpeen reagoida tilanteeseen. Akuutin kriisin keskellä on kuitenkin erityisen tärkeää pitää pää kylmänä ja arvioida jo tapahtuneiden ja mahdollisesti tulevien muutosten vaikutusta turvallisuuteemme huolella – ei viivytellen, mutta huolella. Tätä työtä Suomen ja suomalaisten turvallisuuden eteen teemme taukoamatta. Yhteinen käsitys yhteisestä vastuusta on eilisen jälkeen entistäkin vahvempi.

Presidentti Niinistön on tarkoitus matkustaa huomenna Washingtoniin tapaamaan Yhdysvaltain presidentti Joe Bidenia.

– Valkoisessa talossa järjestettävässä tapaamisessa presidentit keskustelevat Venäjän hyökkäyksestä Ukrainaan, sodan vaikutuksista Euroopan turvallisuusjärjestykseen sekä Suomen ja Yhdysvaltain kahdenvälisestä yhteistyöstä, Niinistön tiedotteessa kerrotaan.

- ILMOITUS -

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

guest

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit
SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Luitko jo nämä?

Kuulitko julkkisjuorun? Lähetä viestiä:

 [email protected]