Nanna Karalahti avautui ulkonäköpaineistaan: ”Jonkun mielestä mun kannattais hankkia silkkarit”!

Hyvinvointivalmentaja Nanna Karalahti poseeraa Instagram-tilillään tiukassa trikooasussa, ja avautuu samalla ulkonäköön liittyvistä asioista.

Nanna vastasi erään seuraajan kysymykseen, jossa kysyttiin onko Nanna itse tyytyväinen vartaloonsa.

Kohukaunotar päätti avautua aiheesta pidemmän kautta.

– Mulle mun kroppa on aina ollut tärkeä. Olen aina halunnut tuntea, että olen monipuolinen ja toimintakykyinen. Olen treenannut etupihalla kärrynpyöriä ja puolivoltteja, mennyt yksin viikonloppuisin potkimaan Kalevan nurtsille palloa ja lähtenyt mihin vaan urheiluskabaan mukaan. Olin liikkaluokalla yläasteella ja lukiossa kävin @keivivee kanssa kundien aamutreeneissä futiksessa. Liikka oli aina kybä, Nanna aloittaa Instagram-julkaisunsa.

Nanna tunnustaa, että peilikuvan tuijotus alkoi jo teininä.

– Teininä ja aikuisuuden kynnyksellä myös ulkonäkö alkoi kiinnostaa. Jossain vaiheessa se kiinnosti liikaa – ei enää kiinnostanut olenko monipuolinen liikkuja vaan se, että miltä peilikuva näyttää. Sorruin siihen samaan, mihin uskon monen meistä langenneen – treenasin, jotta näyttäisin joltakin. Tähän valitettavasti mun kohdalla fitness ei auttanut, mutta itse lajia en syytä, koska ajauduin lajiin juuri sen vuoksi, että itse halusin näyttää paremmalta eli ongelma oli jo ennen fitnessiä, kohukaunotar jatkaa.

– Noh se oli lyhyt tie se – salitreeni-into lopahti juuri siksi, että urheilijaminä nosti päätään ja tajusi, etten nauttinut aidosti siitä pinnallisesta minästä. Tuli crossfit salit, jotka luojan kiitos oli peilittömät. Ai että miten ihana oli taas tehdä niitä ”puolivoltteja ja ylärimoja” ilolla. Löysin sen kehon merkityksen takaisin, Nanna paljastaa.

(Juttu jatkuu kuvan jälkeen)

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön Nanna | HERO | WELLNESS | MOM (@nanna.koo) jakama julkaisu

Nanna kertoo rakastavansa urheilua, ja julistaa, että urheilu tulee olemaan hänelle aina tärkeää.

Rakastan urheilua. Se on aina ollut ja tulee aina olemaan mulle tärkeää. Oon tatuoinut 18 vuotiaana sen itseeni. (Voisin muuten kertoa jossain postauksessa mun tatskojen merkitykset!). Se, miltä mun keho näyttää, on aivan toissijaista verrattuna siihen, mitä pystyn kehollani tekemään.

Hyvinvointivalmentajana työskentelevä Karalahti kertoo olevansa sinut itsensä kanssa, ja kertoo rakastavansa omaa ulkonäköään.

- ILMOITUS -

– Jonkun mielestä mulla on liian isot kädet mekkoihin. Jonkun mielestä mun kannattais hankkia silkkarit. Jonkun mielestä mulla on ihan täydellinen kroppa.

– Kukaan ei kuitenkaan tiedä, että miltä tuntuu elää tässä kropassa. Voin kertoa teille – ihan helvetin hyvältä. Mä en halua muuttaa mitään. Oon kiitollinen mun keholle aivan kaikesta mihin se pystyy. Mutta mun keho asettui mun kanssa samalle puolelle vasta kun asetuin itse itseni puolelle

Instagram: @nanna.koo

ARVONTAKOHU

Seiska uutisoi viime viikolla, että Nanna olisi jättänyt arvontapalkinnon toimittamatta eräälle yksinhuoltajaäidille, joka osallistui kohukaunottaren järjestämään arvontaan Instagramissa.

Lue myös: Seiska: Nanna Karalahti petti lupauksensa – Lapsiperhe ei päässytkään kylpylälomalle

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön Nanna | HERO | WELLNESS | MOM (@nanna.koo) jakama julkaisu

Kuvat:Instagram

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

guest
9 Kommenttia
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit
SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Luitko jo nämä?

Kuulitko julkkisjuorun? Lähetä viestiä:

 [email protected]