Oho! Nanna Karalahdelta raju avautuminen liittyen koronarajoituksiin! ”Miksi koronakuolemat ovat tärkeämpiä kuin muut?”

Hyvinvointivalmentaja Nanna Karalahti on parhaillaan Espanjassa nauttimassa ainakin paremmista keleistä, kuin täällä Suomen päässä saadaan nauttia.

Nanna on tänään julkaissut Instagramissaan pitkän tilityksen liittyen koronaan. Naisen mielestä moni asia on täysin päin peetä.

Lue Nannan koko avautuminen alta:

– Ihan snadi ulostulo. Tätä menoa Suomessa on kohta melkoinen massatyöttömyys / yritykset konkurssissa. Ymmärrän täysin vallitsevan pelon, mutta en täysin ymmärrä vaakakupissa olevan painolastin kokoa.

– Media tykittää isosti siitä mitä korona tautina tekee ihmisille. Mun mielestä yhtä isosti pitäisi puhua suuresta huolesta mitä seurauksia tämä aiheuttaa meille. Ymmärrän sen, että tämä on teidän ja meidän kaikkien mielestä ”yhteinen taistelu”, mutta miksi emme yhdessä taistelisi myös työttömyyttä/ masentuneisuutta/ pelkoa vastaan? Taistelisi lasten, nuorten, aikuisten ja vanhusten mielenterveyden puolesta?

– Mun mielestä ei ole ok sallia alemyyntien ryysistä, mutta lapset päiväkodeissa joutuu katsomaan ilmeetöntä maskin takana olevaa aikuista? Mä en täysin ymmärrä sitä, että influenssaa ei testata enää ollenkaan (luvut täysin 0). Mä en ymmärrä myöskään miksi kuolleisuus on vähentynyt, maskeja käytetään enemmän, silti tartuntaluvut nousevat, mutta kuolemien määrä ei?

(Juttu jatkuu kuvan jälkeen)

Lue myös: Oho mikä selkä! Nanna Karalahti riisui pelkille rintsikoille ja paljasti hurjat lihakset

– Joka päivä Suomessa kuolee normaalisti 150 ihmistä, miksi koronakuolemat ovat ”tärkeämpiä” kuin muut? Nämä ovat kysymyksiä, joita mä mietin. En syyllistämällä ketään vaan puhtaasta mielenkiinnosta.

– Mä haluaisin, että kansa ei jakaudu kahtia mielipiteiden kanssa vaan yhdessä huomioidaan isolla perspektiivillä mikä olisi meidän kaikkien etu pitkällä tähtäimellä. Mä olen sitä mieltä, että pidetään itsestämme ja toisistamme huolta.

– Vaa’an molemmat kupit tasavertaisiksi niin näkyy paljon valoisampi tulevaisuus. Ihan meillä kaikilla ❤️ Kyseenalaistetaan, kysytään, mokataan, opitaan, havainnoidaan ja mietitään syvästi mikä on paras ratkaisu. Vai onko edes sellaista? Nanna päättää kijoituksensa.

Instagramista käy ilmi, että monet julkkiskaunottaret, kuten Martina Aitolehti ja Rosanna Kulju ovat Nannan kanssa asiasta samaa mieltä.

– Nanna laitto just julki ajatukset mitä minä olen tässä pyöritellyt mielessäni jo kuukausia, Martina kirjoitti omalla Instagram-tilillään.

Lue myös: OHHOH! Uudelleen rakastuneet Nanna ja Jere Karalahti kuhertelivat Eva Wahlströmin tuolilla – Video!

Seuraa Gekkosta Instagramissa ja WhatsApissa!

Kuvat:Instagram

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
19 Kommenttia
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit