Nanna Karalahti julkaisi hämmentävän tekstin – vihjaa olevansa sinkku?

Nanna Karalahti, Instagram

Erohuhujen keskellä olleet ex-jääkiekkoilija Jere Karalahti, 45, ja hyvinvointivaikuttaja Nanna Karalahti, 32, poistivat muun muassa yhteiskuvansa Instagram-tileiltään. Kummankaan profiilissa ei myöskään enää lue, että he olisivat toistensa kanssa naimisissa.

Seiska uutisoi myös että pariskunta elää asumuserossa, kun Nanna on asuu Keravan kodissa ja Jere taas viihtyy Helsinkiläisessä huoneistohotellissa.

Jere julkaisi sunnuntaina (17. toukokuuta) Instagramin tarinoissaan kuvan Nannasta ja lapsistaan. Julkaisusta jäi maku, että parin välillä kaikki olisi jo paremmin.

Nyt Nanna on postannut kuvan ilmeisesti kirjan tekstistä Instagram tarinoissaan. Tekstissä sanotaan käytännössä, että sillä ei ole merkitystä, onko elämässä rakkauden kohde, vaiko ei.

Alla Nannan alleviivaama teksti:

– Maailmankaikkeus ei liioin aina välitä siitä, oletko naimisissa vai naimaton – se välittää enemmän rakkauden kokemuksestasi kuin siitä, kuka on tai ei ole elämässäsi. Ja sen sijaan että maailmankaikkeus keskittäisi kaiken huomionsa terveyteesi, se välittää enemmän siitä, kuinka koet elämän, olivatpa olosuhteet mitkä tahansa. Maailmankaikkeus välittää sinusta sellaisena kuin olet, ja ajasta ja paikasta riippumatta se tuo elämääsi kaiken, minkä tarvitset, jotta voit kasvaa sellaiseksi ihmiseksi, joka sinun kuuluu olla. Kaiken avain on luottamus – ja kärsivällisyys.

Viittaako Nanna tällä tekstillä siihen että hän on eronnut? Vai onko pariskunta kenties ryhtynyt avoimeen suhteeseen?

Nanna Karalahti, Instagram-stories

LUE MYÖS: Yrittääkö Jere Karalahti tyrmätä erohuhut Nannasta? – Katso kuva

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nanna Karalahti | Herotreeni (@nanna.koo) on

Seuraa Gekkosta Instagramissa ja WhatsApissa!

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit