MTV: Näyttelijä Jarkko Niemi joutuu jättämään Tanssii tähtien kanssa -kisan kesken

Näyttelijä Jarkko Niemi on päättänyt jättää Tanssii tähtien kanssa -kilpailun kesken terveydellisiin syihin vedoten, uutisoi MTV.

Jarkko sairasti hiljattain flunssaa, joka vaikutti tanssiharjoituksiin, mutta tästä huolimatta Niemi suoriutui viime sunnuntaina lähetyksestä kunnialla ja pääsi jatkoon. Olo kuitenkin huononi nopeasti, ja maanantaina lääkäri määräsi Niemelle viikon mittaisen liikuntakiellon.

– Tällä hetkellä ei ole turvallista treenata kaikkea sillä lailla hyvin, nyt tarvitsee vain lepoa, jotta vältytään miltään vakavammalta jälkitaudilta. Ei saa nyt rasitusta tuottaa. Tosi ikävää, mutta terveys edellä pakko mennä, Niemi sanoo MTV:lle.

– En saa tällä hetkellä tehdä mitään, missä hengästyy. Eilen hengästyin portaissakin. Rumba on kuitenkin suht rauhallinen tanssi, niin piti siinäkin tsempata, että pystyi olemaan yskimättä. Kyllähän järkikin sanoo, että nyt vain pitää ottaa iisiä.

TTK-kisan säännöt eivät salli enää tässä vaiheessa kilpailua yhden lähetyksen väliin jättämistä, vaan Niemi joutuu jättämään koko kilpailun kesken. Aiemmin kylkensä loukannut Sointu Borg jätti yhden suoran lähetyksen väliin.

Niemen tanssiparina toimi Kia Lehmuskoski.

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
1 Kommentti
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit
SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit

Kuulitko julkkisjuorun? Lähetä viestiä:

 [email protected]