MS-tautia sairastava Kim Sainio julkaisi pysäyttävän kuvan: ”Keho kahleis”

Avoimesti MS-taudistaan julkisuudessa kertonut radiojuontaja Kim Sainio on joutunut turvautumaan pyörätuoliin lomamatkallaan.

– Keho kahleis, mut mieli vapaana, Kim kirjoittaa julkaisemansa Instagram-kuvan yhteydessä.

Otoksessa mies istuu pyörätuolissa Kreikan Rodoksella sijaitsevan hotellin allasalueella.

Sainio avautui MS-taudistaan Anna-lehden haastattelussa viime vuonna.

Sainio puhuu sairaudestaan kaiken vain vaimolleen Mari Sainiolle. Kim kertoi, ettei vertaistukitapaamiset sopineet hänelle.

– Siellä kaikki vain varoittelivat toisiaan tulevasta. Tiedän, että tässä on kuitenkin vaihtoehtoja aika vähän, jos tauti etenee, Kim kertoi lehdelle.

– Toki minullakin on päiviä, jolloin istun sohvalla ja mietin, että miksi mun elämä on näin paskaa, että tänään ei edes kynä pysy kädessä. Meilläkin itketään, välillä joka päivä, se puhdistaa mukavasti.

Vuodesta 2006 asti MS-tautia sairastanut Sainio on luonut Instagramiin @mssainio nimisen tilin, jossa hän kertoo enemmän sairaudestaan.

- ILMOITUS -

– Arkeni MS-taudin kanssa on herättänyt ihmiset kyselemään ja jakamaan kaikenlaisia omia kokemuksiaan…oikeastaan kaikenlaisista asioista. Tästä syystä avasin oman tilin ihmisille joita kyseinen kaksikirjain tauti ja sen tuomat ilot, surut ja arjen tasaisuus kiinnostavat.

Kuvat:Instagram

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit
SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit

Kuulitko julkkisjuorun? Lähetä viestiä:

 [email protected]