Miss Universum -kisoihin matkustanut Paula Joukanen lataa suorat sanat huonekaveristaan

Miss Suomi Paula Joukanen matkusti hiljattain El Salvadoriin Miss Universum -kisoihin. Nyt Paula on kertonut somessa kuulumisiaan reissusta.

Suomalaiskaunotar sai huonekaverikseen Miss Islannin edustajan Lilja Sif Pétursdóttirin.

– Ensimmäiset kaksi päivää ovat menneet sovituksissa ja tutustuessa muiden maiden osallistujiin. Olen päässyt hyödyntämään kielitaitoani, sillä olen jutellut espanjaksi lattarimaiden edustajien kanssa. Monen oikea luonne ei ole vielä tullut esiin tässä vaiheessa, Paula kertoo.

– Huonekaverini on Lilja. Hän on todella ujo, eikä puhu juurikaan muiden kanssa, mutta ainakin autamme toisiamme sulkemaan mekot. Liljan kanssa olemme keskustelleet missikisoihin osallistumisesta.

Paula on päässyt myös tapaamaan Miss Universum -kilpailun johtajan Paula Shugartin.

– Hän oli kuulemma ilahtunut siitä, että hänen kaimansa on täällä. Kun menin haastatteluun, Miss Universum -kilpailun edustajat huusivat kovaan ääneen: ”this is the famous redhead” (tämä on kuuluisa punapää).

Missifanit ovat ottaneet Paulan iloisesti vastaan El Salvadorissa.

– Missifanit ovat olleet todella ihania! Fanit odottavat aina meitä hotellin aulassa. Moni heistä on tiennyt ennestään Suomen, sillä Anne Pohtamo voitti kilpailun juuri täällä El Salvadorissa vuonna 1975.

Seuraa Gekkosta Instagramissa.

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
4 Kommenttia
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit