Seiska: Mikko Koivun ex-virolaisvaimo vaatii hurjia summia rahaa NHL-tähdeltä

Tuoreen Seiska-lehden mukaan kiekkotähti Mikko Koivun, 38, ja tämän virolaisvaimon Helena Koivun, 34, avioerokiistaa käydään yhdysvaltalaisessa oikeusistuimessa.

Pariskunta erosi vuosi sitten, kun Helena kertoi Mikon pettäneen häntä. Mikko laittoi avioeropaperit yksin menemään Varsinais-Suomen käräjäoikeuteen 4.2.2020.

Seiskan tilasi Yhdysvalloista asiakirjoja, joista selvisi, että ero on kaikkea muuta kuin selvä. Papereista selviää muun muassa, että Helena kokee, että hänet olisi painostettu tekemään avioehto, eikä se olisi näin ollen lainvoimainen.

Avioerokiistassa selvitellään myös, pitäisikö avioeroprosessissa noudattaa Suomen vai Yhdysvaltojen lakia.

Papareista selviää, että Helena vaatii Mikolta 20 000 dollarin, eli noin 16 600 euron kuukausittaista tukea kotitalouden kuluihin. Lisäksi Helena vaati jopa 50 000 dollaria asianajajapalkkioita varten.

Turkulainen kiekkomiljonääri tienasi NHL-uransa aikana noin 70 miljoonaa dollaria.

- ILMOITUS -

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Helena Koivu (@helenakoivu)

Helena Koivu avautui viime syksynä Me Naiset -lehdelle avioliitostaan, joka on ajautunut kriisiin samalla kun pariskunta odotti kolmatta lasta.

Me Naisten mukaan Helena oli koko viime kesän Yhdysvalloissa ja Mikko Suomessa. Helena oli kuullut ikäviä huhuja Mikon uskottomuudesta. Seiskan mukaan Mikko on pettänyt Helenaa ainakin suomalaisen aikuisviihdetähden Cindy Sunin kanssa.

– Sydämeni meni palasiksi, Helena Koivu kertoi Me Naiset lehdelle.

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

guest

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit
SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Luitko jo nämä?

Kuulitko julkkisjuorun? Lähetä viestiä:

 [email protected]