Mielenterveyden häiriötä potevan Jasmin Voutilaisen synkkä avautuminen: ”Oon pelännyt kuolemaa…”

Salatut elämät -sarjasta tuttu näyttelijä Jasmin Voutilainen julkaisi pitkästä aikaa Instagram-tilillään päivityksen. Kaunottaren edellinen IG-postaus on syyskuulta, joten sometauko on ollut pitkä.

Tähän on myös syynsä. Jasmin on nimittäin kärsinyt viime aikoina jälleen kovasta masennuksesta.

Jasmin julkaisi itsestään vanhan selfien, jonka yhteydessä hän kertoi, ettei voi tällä hetkellä yhtä hyvin kuin kuvassa.

– Tällä hetkellä ei oo hymy ihan yhtä herkässä, kuin tossa kuvassa. Makaan sängyssä pitkään jatkuneen vaikean masennuksen ja ahdistuneisuuden uuvuttamana. Koko elämä on tuntunut pelkältä harmaalta mössöltä, eikä oikein mistään saa tartuttua kiinni, näyttelijä aloittaa.

– Oon pelännyt kuolemaa, vaikka toisaalta oon pelännyt sitäkin enemmän herätä uuteen päivään. Elämä on kaatanut mulle täyslaidallisen paskaa. Enkä tiiä millon elämä päättää et nyt oon saanut tarpeeks kurjia juttuja, että annetaan sille jotain kivaakin.


Lue myös: Salkkarit-tähti Jasmin Voutilainen lihoi 30 kiloa: ”Superloukkaavaa kun kysytään olenko raskaana!”

Voutilainen uskoo silti, että paremmat ajat ovat vielä edessäpäin.

– Mut sen mä silti tiedän, et oli niin tai näin, niin lopulta se aurinko aina paistaa. Ja uskon myös, että kaikille annetaan just sen verran, mitä jaksaa kantaa. Näistä syistä oon katsonut parhaaksi olla hetken pois täältä somen ihmeellisestä ja osin raadollisestakin maailmasta, nyt kun ite yrittää vaan selviytyä tunti kerrallaan ja pysyä jotenkin elämän kyljessä kiinni, hän jatkaa.

Jasmin kertoo, että hänen on ollut vaikea päästä hoitoon, sillä mielenterveyspalvelut ovat tällä hetkellä ruuhkautuneet.

– Mutta sinne päästyä musta on pidetty tosi hyvää huolta. Päivä kerrallaan. Tänä vuonna keskityn vaan paranemiseen tästä kaikesta. Baby steps ja silleen. Mieli on ihmeellinen juttu, ja masennus on ihan oikea sairaus. Sitä ei pidä koskaan vähätellä! Jasmin painottaa.

Tsemppiä kaikille ketkä käy samaa läpi. Ei se helpota vielä tänään, tuskin huomennakaan, mut lupaan sulle ja itelleni, et jonain päivänä helpottaa, kunhan vaan jaksaa taistella ja yrittää pitää kiinni edes joistain pienistä asioista, joista saa iloa. Ja paranemista kohti mennään, periks ei anneta, Voutilainen toteaa.

Masennuskierteessä oleva näyttelijä on ollut poissa myös Salatut elämät -sarjan kuvauksista. Hänen roolihahmonsa Aino Kaukovaaran tuuraajinaan ovat toimineet näyttelijät Jessica Öystilä ja Laura Allonen.

Seuraa Gekkosta Instagramissa.

Kuvat:AOP

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit