Mestarit areenalla -kiertueen nimi vaihtuu! – ”Ei ole hyvien tapojen mukaista”

Warner Music -levy-yhtiö paljasti maaliskuussa, että Mestarit Areenalla -kiertue tekee paluun, jota tähdittää joukko naisartisteja. Kokoonpanossa ovat Kaija Koo, Vesala, Ellinoora ja tauolta palaava Jenni Vartiainen.

Kiertue on herättänyt paljon kritiikkiä, ja alkuperäisen Mestarit areenalla -kiertueen jäsenet Pepe Willberg ja Hector kertoivat Helsingin Sanomille olevansa järkyttyneitä nimen uudelleenkäytöstä.

Lue lisää: HS: Pepe Willberg ja Hector järkyttyivät suuresti naisartistien Mestarit areenalla -kiertueesta: ”Tämä on hävytön loukkaus”

Nyt Jenni Vartiainen on julkaissut Instagram-tilillään julkaisun, jossa hän paljastaa että naismestarit ovat käyneet keskustelua Willbergin ja Hectorin kanssa nimen käytöstä. Lopputuloksena on, että kiertueen nimi vaihtuu.

– Keskustelimme asiat selväksi hyvässä hengessä artistien kesken ja lopputulos on meidän kaikkien kannalta selvä. Yksimielinen kantamme on, että nimen Mestarit Areenalla perintö kuuluu Hectorille, Pepe Willbergille sekä Kirkan ja Pave Maijasen lähiomaisille. Ei ole myöskään hyvien tapojen mukaista käydä kauppaa nimellä ilman heidän osallisuuttaan.

– Samalla haluamme yhteisesti todeta, että mestarillisuus ei katso ikää tai sukupuolta. Näin ollen syksyn kiertueen nimi on Mestarit – Kaija Koo, Vesala, Ellinoora & Jenni Vartiainen.

– Kunnioitamme toinen toistemme työtä, ja toivomme toisillemme upeita keikkoja. Asiaa ei kommentoida tämän enempää.

Warner Music Finland pyytää anteeksi Mestarit areenalla -kohua

Liity Gekkosen WhatsApp-kanavalle ja saat kaikki uutiset kätevästi WhatsAppiisi.

Kuvat:gekkonen

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit