Martina Aitolehden ja Stefan Thermanin tytär täytti 9-vuotta – Ex-pari järjesti lastenbileet, joissa mukana myös Esko Eerikäinen ja Hannu Pikkarainen! – Kuvat

Hyvinvointivalmentaja Martina Aitolehden ja liikemies Stefan Thermanin Isabella-tytär täytti torstaina 23. syyskuuta 9-vuotta.

Synttäreistä liikkuu video ja -kuvamateriaalia Instagramissa, ja juhlissa olivat mukana myös Martinan kiekkokulta Hannu Pikkarainen sekä ex-aviomies Esko Eerikäinen, jonka kanssa Martinalla on yhteinen Victoria-tytär.

Myös Stefu julkaisi oman Instagram-tilinsä Stories-osiossa useita videoklippejä synttäribileistä. Kohuliikemiehen on-off rakasta Sofia Belórfia ei paikalla ollut. Martinan ja Sofian historia on synkkä, ja kaunotarten välit ovat tunnetusti jäätävän huonot.

Lue myös: Oho! Nämä kuvat kertovat paljon Martina Aitolehden ja Hannu Pikkaraisen suhteen tilasta

Instagram Stories -videoiden perusteella paikat oli koristeltu juhlakuntoon suomalaisen juhlakoristekaupan toimesta, jota Martina mainosti ahkerasti sometilillään.

Juhlapaikka oli koristeltu muun muassa hopeisilla ilmapalloilla ja kattoon oli kiinnitetty discopalloja. Paikalla oli myös saksofonia soittava dj, ja lapset pääsivät myöhemmin laulamaan myös karaokea.

Martina hääräsi paikan päällä upeissa nahkapöksyissä:

Instagram: @martinaaitolehtiofficial

Leijonaemoksi itseään tituleerannut Martina jakoi tyttärensä synttäreiden kunniaksi Instagram-tilillään julkaisun, jonka yhteydessä hän kertoo näin:

– Sinä rakas Isabella Elin. Mun aurinko ja mun suuri rakkaus.
En kauheasti mun lapsia täällä somessa tuo esille ja se on ihan tietoista.
Mut comoon! Mun molemmat tytöt on jo niin isoja ja menestyy niin ettei äiti pysy enää edes perässä. Oon niin kiitollinen teistä, Aitolehti kirjoittaa julkaisun yhteydessä.

– Rakastan ihan järjettömän paljon ja tiedätte että suojelen ja rakastan teitä leijonan lailla nyt ja aina. Äiti, Martina julistaa.

Martina lisäsi julkaisuun myös kuvia juhlapaikalta. Selaa kuvat klikkaamalla julkaisun oikeassa laidassa olevaa nuolta.

Seiska-lehti uutisoi hiljattain, että Martina olisi hylännyt Hannun. Lehden mukaan miehen saama raiskaussyyte ajoi suhteen kriisiin, ja rakkaus olisi loppunut.

Hannu on kuitenkin ulkoiluttanut Martinan Nala-koiraa viime aikoina, ja ex-kiekkoilija julkaisi karvakuonosta äskettäin myös tuoreen kuvan Instagram-tililleen.

– ”Voitko jo laittaa parkkiin tän auton ni pääsen strittaa” Nalle on maailman suloisin, Hannu kirjoittaa kuvan yhteydessä.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön Hannu Pikkarainen (@pikkarambo) jakama julkaisu

Hannun osallistuminen Martinan tyttären synttäribileisiin viittaa myös siihen, että suhde ei ole vielä ohi.

Lue myös: Seiska: Shokkiero! Martina Aitolehti hylkäsi Hannu Pikkaraisen – Rikossyyte ajoi suhteen kriisiin!

Seuraa Gekkosta Instagramissa ja WhatsApissa!

Kuvat:Instagram

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
30 Kommenttia
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit