PELAA 20 ILMAISKIERROSTA SWEET BONANZA PELISSÄ

Esilääkityksen vaikutuksen alaisena oleva Martina Aitolehti julkaisi videon sairaalasta: ”Pelkään kaikkia tämmösiä operaatioita”

Hyvinvointivalmentaja Martina Aitolehti on parhaillaan turkulaissairaalassa jalkaleikkauksessa.

Triathlonia treenanneen Martinan takareiden jänteet repesivät alkulämmittelyssä kesäkuussa.

– Vamma on vakava, ja leikkaus on välttämätön, Martina surkutteli kesällä.

Leikkauspäivä koitti tänään, ja Martina julkaisi äskettäin Instagram Stories -osiossa videon, jossa hän puhuu kameralle rauhallisella äänellä leikkaussalissa, esilääkityksen vaikutuksen alaisena.

- ILMOITUS -

– Täällä ollaan Turun Neon sairaalassa. Kanyyli on laitettu käteen ja… Mä oon saanut vähän esilääkitystä. Mä en siis tykkää yhtään… tai siis pelkään kaikkia tämmösiä operaatioita. Takareiteen tehdään iso viilto… 15 senttinen viilto… ja tota, Martina kertoo vakana Instagram-videotarinassa, jonka jälkeen video katkeaa.

Instagram tarinoihin ilmestyi seuraavaksi lyhyt video, jossa Martina heräilee leikkauksen jälkeen.

Instagram: @martinaaitolehtiofficial

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön Hannu Pikkarainen (@pikkarambo) jakama julkaisu

Lue myös: Martina Aitolehti ja Hannu Pikkarainen Marbellassa: Kohukaunotar lähti viihteelle ja jätti ex-kiekkotähden yksin parvekkeelle! – Kuvat

Hannu-rakas tukena

Martinan rikossyytteessä vellova ex-kiekkorakas Hannu Pikkarainen on myös luonnollisesti huolestunut rakkaansa voinnista. ”Hank” julkaisi Instagramissa päivityksen, jossa hän kirjoittaa kauniisti naisystävästään.

- ILMOITUS -

– Tää mun rakas, paras kaveri ja paras riitapukari makaa just nyt Turussa leikkauspöydällä takareiden operaatiossa. Mun ajatukset on täysin siellä ja kaikki menee varmasti hyvin.

– Tiedän omasta kokemuksesta usean isomman operaation kokeneena, että se toipuminen ja kuntoutus on monesti todella turhauttavaa ja henkisesti raastavaa. Kaikkihan ei mee näissäkään aina niinku strömsössä ja välillä saattaa tulla takapakkia. Mut tiedän myös, että se palkitsee isosti kun jaksaa tehdä asiat tunnollisesti ja maltilla. Se tunne kun huomaat taas juoksevasi ilman kipuja terveellä jalalla on jotain todella siistiä!

– Mä pyrin antamaan kaiken tukeni Martinalle minkä voin ja mitä hän mahdollisesti tarvitsee. You go girl!, Hannu tsemppaa rakastaan.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön Hannu Pikkarainen (@pikkarambo) jakama julkaisu

Kuvat:Instagram

Lue lisää

Keskustelu

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

guest
19 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit
Kuuluuko sulle.
Kuuluuko sulle.
1 kuukausi sitten

Eiköhän Martina ole tehnyt jonkinlaisen yhteistyö sopimuksen. Ja siksi nämä on kuvattu. Näitä on viimeaikoina ollut enemmänkin näkyvissä. Ihmetyttää nämä ihmiset jotka on valittanut että Martinan kuvat on kaikki muokattuja ja hälä hälä hää…no nyt on sitten teille ihan filtteröimätöntä kuvaa tarjolla. Joten älkääpä narisko.Vai ärsyttääkö kovin kun Martina puhuikin totta jänteen repeämisestä ja leikkauksesta? Niin kovasti valehteliaksi haukuttiin. Osa tiesi kertoa että sellaisella jalalla ei voi tehdä mitään. Taisi joku kehuskella ihan lääkäri miehellä? Huvittavaa että valehtelija ei ollut Martina, vaan kirjoittajat itse….no mut kun ..

Naurettavin juttu......
Naurettavin juttu......
Vastaa  Kuuluuko sulle.
1 kuukausi sitten

Onpa läheinen hlö, kun taas tietää niin hyvin Aitolehden asiat.
Nyt ei kannata muita syyttää valehtelusta, kun tiedämme ja olemme todenneet Aitolehden puhuvan kaikenlaista tuubaa, skeidaa ja valehtelua vuosikausien aikana. Aina jotain draamaa ja yliampuvaa.
Ihan samaa sarjaa Torpan kanssa.
Ja vielä suuremmalla syyllä, kun jutut jalan vaivoista on välillä ollut sitä, toisinaan taas tätä jne.jne.
Eli ei kumma, vaikka nyt edelleen herättää tämä ” sairaalareissu” kysymyksiä…..

Ihmetystä riittää
Ihmetystä riittää
Vastaa  Kuuluuko sulle.
1 kuukausi sitten

Ensinnäkin mieheni on lääkäri ja erikoistuu ortopediksi, Joten en valehdellut. Toiseksi minulla on ollut takareiden jänteen repeämä, enkä todellakaan päässyt kunnolla kävelemään saati sitten treenaamaan. Lisäksi olisi ollut järjetöntä treenata, sillä jänteeni olisi ehkä revennyt lisää. Minä muistaakseni Geggosen tekstiä kommentoin, kun välillä Geggosen mukaan Martinalla jänteen repeämä ja välillä puhuttiin revähdyksestä. Nuo ovat kaksi eri asiaa. Enkä kehuskellut lääkäri miehelläni, toki mieheni on lääkäri, mutta rakastaisin häntä vaikka hän olisi jokin muukin ammatiltaan. Minä en valehdellut, enkä syyttänyt Martinaa valehtelijaksi. Kerroin omasta tilanteestani jänteen repeämän aikana. Älä sinäkään syyttele muita valehtelijoiksi. Jänteen repeämätkin voivat olla erilaisia, isoja ja pienempiä. Hankala ja ikävä vaiva. Puoli vuotta meni minulla kuntoutuessa. Minä pääsin melko nopeasti operaatioon ja nyt on hyvä olla.

Ota asiasta selvää
Ota asiasta selvää
Vastaa  Kuuluuko sulle.
1 kuukausi sitten

Kannattaisiko sinun vaikka googlata reiden jänteen repeämä. Siellä lukee, että voi tehdä kävelystä vaikeaa, aiheuttaa kramppeja ja jalan voimattomuutta. M pystyi kävelemään ja treenaamaan, jollain muulla ehkä isompi ja pahempi repeämä, joka teki kävelystäkin vaikeaa. Jotkut repeämät on leikkattava heti niin on paremmat mahdollisuudet toipua. Jotenkin outoa kuitenkin treenata vaikka reidessa repeämiä. M toki sisukas nainen, mutta siltikin. Ihmisten vammat voivat olla erilaisia, ei saa aliarvioida ja mitätöidä kenenkään vammoja. Eikai kukaan M valehtelijaksi haukkunut. Itse ihmettelin, kun mediassa puhuttiin sekaisin repeämästä ja revähdyksestä. Täällä ihmeteltiin mikä se vamma nyt onkaan. Nyt M reiden jänteen repeämä korjattu. Valtakunnassa kaikki hyvin. Take it easy.

Hellu
Hellu
Vastaa  Kuuluuko sulle.
1 kuukausi sitten

Feikkilehden instan mukaan melkein viikko (!) maattu (!) sängyssä, vaikka ”leikkaus” oli 4 pvää sitten. Valehtelee valehtelemasta päästyään. Lienee ihan verissä.

Yllätys
Yllätys
Vastaa  Hellu
1 kuukausi sitten

Hellu tietää!! Helvetin kaattelinen muija. On joko itse Soffi tai Soffin fani pissis?

Uudet selitykset
Uudet selitykset
Vastaa  Hellu
1 kuukausi sitten

Kyllä huomaa kuinka kateellinen ja ilkeä voi ihminen olla. Me oikeuteen puolustamaan Sofiaa.

Yllätys
Yllätys
Vastaa  Uudet selitykset
1 kuukausi sitten

Hellu nimimerkki heiluu joka paikassa missä voi MA mollata. Tehnyt jopa diagnoosin terveydentilasta, jopa tarkasti tietää muka asioita, kellonajat vain puuttuvat. On varmaan Sofian kätyri pissis.

Naurettavin juttu......
Naurettavin juttu......
Vastaa  Yllätys
1 kuukausi sitten

On se kumma , kun Aitolehdestä puhutaan, niin miksi aina vedät Belorfin siihen mukaan .
Koita kestää, että Tyrkky Aitolehti ärsyttää toilailuillaan ja valehteluillaan suurinta osaa suomalaisia. Mikään ei voi olla niin inhottavaa kuin narsistiset ja valehtelevat ihmiset.

Yllätys
Yllätys
Vastaa  Naurettavin juttu......
1 kuukausi sitten

Sofia on niistä kaikista kauhein jos numeroidaan järjestykseen. SOFFI NRO 1
Ja Suomen suurin leuhkia.

Petra
Petra
1 kuukausi sitten

Martina on bisnes nainen .jos hänen onneaan on pakko kadehtia olette luusereita.sohvan töttörö huulen kavereita.turbotykki blörön huulet yltää atlantin yli.ei tarvi edes airoja.kelluu pehvallaankin.stefun yksityis kumivene ,sulttaanit hylkii blöröö.hyvä seikki stefan.

Ihmetystä riittää
Ihmetystä riittää
Vastaa  Petra
1 kuukausi sitten

Kuka kadehtii Martinan onnea? Eikö tässä jutussa ja kommenteissa ole keskusteltu Martinan reiden jänteen repeämästä, operaatiosta ja toipumisesta. Eikai kukaan toisen sairautta ja operaatiota kadehdi. Tai leikkaukseen valmistautumista. Ei ollut mitään herkkua, itse olen kokenut tuon saman. Blöröä ei tähän kannata vetää. Hän painii omassa sarjassaan, kevytkenkäisten sarjassa.

Monni
Monni
1 kuukausi sitten

Voi hyvänen aika miten lapsellinen ihminen.!
Nyt koko Suomen kansa jännittää miten operaatiosta toivutaan.
Eiköhän Aitolehdellä ole kokemusta esilääkityksistä ja leikkauksista, ainakin sen verran kun Seiska lehti maksoi hänelle operaation silikoni rinnoista.
Ja eikös hän ole kahden lapsen
äiti..
En yhtään ihmettele enää miten viihtyi niin monia vuosia sen Thermoksen kanssa, kaksi tyhjäpäätä.

Leevi
Leevi
Vastaa  Monni
1 kuukausi sitten

Miten voi 4-kympinen olla noin urpo.

Minäminäminä
Minäminäminä
1 kuukausi sitten

Miten Rambo voi Martinaa tukea toipumisessa, kun hänellä ei liene asiaa Martinan kotiin ainakaan tytön ollessa paikalla.

Tuffi
Tuffi
Vastaa  Minäminäminä
1 kuukausi sitten

Nyt on todella huolestuttava asia valta-
kunnassa…

Leevi
Leevi
Vastaa  Tuffi
1 kuukausi sitten

On tämä on aivan gamalaa.

Naurettavin juttu......
Naurettavin juttu......
Vastaa  Minäminäminä
1 kuukausi sitten

Ei voi olla totta.
Tyrkky Aitolehti videoi sairaalassa oloaan.
Onkohan hän ainut, jolle on joku operaatio tehty, ja mikä se operaatio oikein loppujen lopuksi onkaan.
Tämän hullumpaa järjenjuoksua ei voi olla, samalla voisi päänsäkin tutkituttaa.
Ja sairaalakinko antanut luvan tähän, hullua, jos näin on.
Seuraavaksi varmaan haavan näytteleminen ( jos sellainen on) seuraavat kuukaudet.
Luuleeko Aitolehti, että haluamme tällaista nähdä ja kuulla.
Kertakaikkisen naurettavaa…….

Yllätys
Yllätys
Vastaa  Naurettavin juttu......
1 kuukausi sitten

Kyllä on kateellinen ihminen, älä hyvä ihminen lue juttua jos ottaa todella noin koville.

SUOSITUIMMAT

Kuulitko mehevän julkkisjuorun? Lähetä viestiä:

 [email protected] 

GEKKONEN TARJOAA VIIHDYTTÄVIMMÄT VIIHDEUUTISET MYÖS SOMESSA: