Oho! Martina Aitolehti palaa koulunpenkille! – ”Kyltymätön kunnianhimo ja halu kehittää itseäni urheilija, valmentajana ja yrittäjänä”

Hyvinvointivalmentaja Martina Aitolehti paljastaa tuoreessa Instagram-postauksessaan palaavansa opiskelujen pariin.

– Voihan elämä, mitä kaikkea upeaa tarjoiletkaan JOS olet valmis vastaanottamaan, Martina hehkuttaa tuoreessa päivityksessä.

Aitolehti täyttää ensi kesänä 40 vuotta.

– Elämässä alkaa astrologian mukaan uusi aikakausi. Lapset on tehty, business kukoistaa, tietty ”status” on saavutettu ja arjessa kaikki vaan toimii. Olen hyvinvoiva ja onnellinen, hulluttelen ( kuten kuvassa ) ja nautin jokaisesta päivästä.
Elän just mun näköistäni elämää, Martina jatkaa.

Monessa liemessä keitetty kohukaunotar haluaa kehittää itseään. Hän on jo pitkään pohtinut palaamista koulunpenkille.

– Olen pitkään miettinyt että haluaisin opiskella lisää. Janoan lisää tietoa ja ymmärrystä, kaiken sen lisäksi mitä aikaisemmat opinnot, oma tavoitteellinen harjoittelu ja tietysti mieletön ura verkkovalmentajana on mulle opettanut.

- ILMOITUS -

– Monen silmissä olen saavuttanut jo kaiken, mutta omassa päässäni olen vasta alussa, toki erittäin hyvässä lähtöruudussa, kovan työn saattelemana. Mun kunnianhimo ja halu kehittää itseäni urheilija, valmentajana ja yrittäjänä on varmasti kyltymätön ja tämä on mielestäni siunaus mitä pitää ruokkia, Martina kirjoittaa.

Hän paljastaa ryhtyvänsä opiskelemaan urheilututkintoa kansainvälisessä koulussa.

– Olen eilen ilmoittanut itseni kolmen vuoden kansainväliseen kouluun ja lähden tammikuussa opiskelemaan BACHELOR IN SPORT PROGRAM -tutkintoa.

Martina kertoo kuunnelleensa sydäntään päätöksenteossa.

– Lähde kohti sitä omaa sydämen ääntä – koskaan ei ole liian myöhäistä! Haasta itseäsi ja aseta tavoitteita – ELÄMÄ ON NYT, hän tsemppaa someseuraajiaan.

- ILMOITUS -

Kuvat:Instagram

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

guest

2 Kommenttia
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit
SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Luitko jo nämä?

Kuulitko julkkisjuorun? Lähetä viestiä:

 [email protected]