Sporttipari Martina Aitolehti ja Hannu Pikkarainen romanttisella lomalla Saimaalla! – ”Rakastan tätä elämää ja mun perhettä, hyvänen aika että rakastankin paljon”

Hyvinvointivalmentaja Martina Aitolehti,38, paljasti aiemmin tällä viikolla joutuvansa leikkauspöydälle vakavan loukkaantumisen vuoksi.

Nyt Saimaalla upeassa lomaresortissa rentoutuva kohukaunotar hehkuttaa, että hänen elämänsä on täydellistä.

– Täydellinen viikko, täydellinen seura ja täydellinen lopetus Saimaalla tälle reissulle. Rakastan tätä elämää ja mun perhettä. Hyvänen aika että rakastankin paljon, Martina kirjoittaa lukuisten sydämien saattelemana.

Martinan mukana lomareissulla on tietysti hänen rakas miehensä Hannu Pikkarainen. Ex-kiekkoilija on käynyt lisäämässä Martinan julkaisuun punaisen sydämen.

Katso video Saimaan reissusta:

Aitolehti paljasti aiemmin tällä viikolla Instagram-tilillään, että hänen takareiden jänteet repesivät treenien alkulämpöjen yhteydessä.

– Sosiaalisen median välityksellä et voi ikinä tehdä mielipidettä siitä, mitä toisen elämässä tapahtuu. Mun some näyttää teille vain murto-osan siitä mitä oikeasti teen ja koen, vaikka avoimuutta ja aitoutta täällä haluankin korostaa, Martina surkutteli alkuviikolla julkaistussa päivityksessä.

Martina joutuu myös valitettavasti jättämään heinäkuussa käytävät Ironman Finland -kilpailut väliin.

– Valitettavasti @ironmanfinland jää mun kisakalenterista nyt pois, jotta olen parhaassa tilanteen sallimassa kunnossa Jenkeissä, Martina julisti eilen Instagram-tilillään.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Hannu Pikkarainen (@pikkarambo)

Seuraa Gekkosta Instagramissa ja WhatsApissa!

Kuvat:Instagram

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
8 Kommenttia
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit