Martina Aitolehti pysähtyi miettimään syntyjä syviä: ”Ensimmäistä kertaa vuosiin olen pysähtynyt oikeesti!”

Kohukaunotar Martina Aitolehti 38, avautui Instagramissa omasta henkisestä hyvinvoinnistaan.

Martina kertoo kirjoittaneensa tekstin kuntosalilla kuntopyörän päällä alkulämpöjen ohessa.

– Mulla on elämässä asiat ihan älyttömän hyvin. Olen lasten kanssa terveitä, meillä on kaunis uusi unelmien koti , työtä riittää ja treeni kulkee paremmin kun pitkään aikaan, olen rakentanut toimivan alustan kaikelle, Martina hehkuttaa päivityksen alussa.

Lue myös: Iholla: Martina Aitolehti hehkuttaa mysteerimiestään: ”Ihan mielettömän ihana tyyppi”

Martina tähdittää Iholla-sarjaa, jossa käytiin läpi kohukaunottaren eroa liikemies Stefan Thermanista. Aihe on arka, ja ohjelma on tuonut mieleen vanhoja asioita, jotka Martina on päättänyt purkaa uudelleen.

– Mutta kuten tiedätte, mun koko elämä on mennyt pienessä ajassa uusiksi ja nyt alkuvuodesta olen tietoisesti tehnyt isoa suursiivousta myös omassa mielessä. IHOLLA -sarja on saanut paljon ajatuksia ja tunteita aikaan, jotka olen päättänyt purkaa uudelleen.

(Juttu jatkuu kuvan jälkeen)

Martina muutti hiljattain uuteen kotiin, ja hän kertoo pysähtyneensä miettimään elämän isoja asioita.

– Muuton jälkeen olen joutunut pysähtymään kaikkien isojen asioiden äärelle uudestaan, enää ei päässyt ns. karkuun. Ensimmäistä kertaa vuosiin olen pysähtynyt OIKEESTI olematta siinä selviytymis modessa ( vaikka täältä käsin se ei siltä varmasti näytä) Olen istunut terapiassa, mietiskellyt, juonut viiniä, urheillut, itkenyt , nauranut , laulanut ja tanssinut. Olen kohdannut mun tunteet, ajatukset, traumat ja heikkoudet just sellaisena kun ne on ja ollut valmis työstämään niitä, Martina kirjoittaa.

Martina kertoo, että hän aikoo rakentaa itselleen jotain kaunista ja pysyvää täysin puhtaalta pöydältä.

– Prosessi on edelleen käynnissä, mutta valoa on jo näkyvissä. Olen hoksannut että asioiden kohtaaminen ja kriisit on isoja kiitollisuuden kohtia, hetkiä elämässä milloin kasvetaan ja kovaa. Kun mun suursiivous päättyy ( päättyy kun sen aika on ), pystyn aloittamaan täysin puhtaalta pöydältä ja rakentamaan jotain pysyvää ja äärimmäisen kaunista. Elämä ei tosiaan oo mikään helppo laji, mutta ehdottomasti opettelemisen arvoinen. Rakkautta, Martina kirjoittaa päivityksen lopuksi.

Lue myös: Seiska: Stefan Therman ja Martina Aitolehti riitelivät ravintolassa – Sofia seurasi sivusta!

Martina sukeltaa elämän syvissä vesissä.

Seuraa Gekkosta Instagramissa ja WhatsApissa!

Kuvat:Instagram

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
6 Kommenttia
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit