Lomatunnelmissa oleva Martina Aitolehti paljastaa miksi hän rakastaa Dubaita: ”Palvelu on huippuluokkaa, puhtaus, lämpö…”

Tv-tähti Martina Aitolehti matkusti noin viikko sitten lastensa kanssa lomalle Dubaihin. Martina tuntee paikan kuin omat taskunsa, sillä kohukaunotar ravaa Arabiemiraateissa tuon tuosta.

Lue myös: Martina Aitolehti pakeni Suomen lumisateita kuumaan Dubaihin – Kuvat!

Nyt Aitolehti paljasti someseuraajilleen mikä häntä Dubaissa kiehtoo niin vietävästi.

– Yksinkertaisesti tämä paikka on just sitä mitä aurinkolomalta kaipaan. Palvelu on huippuluokkaa, puhtaus, kokemukset eivät lopu kesken, ravintolat, lämpö, Martina luettelee.

Ex-kiekkoilija Hannu Pikkaraisesta eronnut ja sinkkuna viihtyvä sporttikaunotar hehkuttaa sometilillään viikon olleen mieletön:

– Meillä ollut ihan mieletön viikko ja tytöt on saanut viettää unelmiensa hiihtolomaa. He on todella sen ansainnut ja nyt jaksaa opiskella ja harrastaa motivoituneina, levänneinä, D-vitamiinivarastot täynnä ja ennen kaikkea reppu täynnä uusia kokemuksia.

Martina julkaisi kuumasta hiihtolomastaan videon Instagramissa. Videolla leijonaemo viettää muun muassa aikaa lastensa kanssa hotellin uima-altaalla.

Martina Aitolehti pakeni Suomen lumisateita kuumaan Dubaihin – Kuvat!

Seuraa Gekkosta Instagramissa ja WhatsApissa!

Kuvat:Instagram

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit