Seiska: Martina Aitolehdellä oli raju bileputki päällä – Sofia Belórf saapui samaan baariin!

Hyvinvointivalmentaja Martina Aitolehti, 38, juhli viime viikolla synttäreitään. Viikonloppuna Martina matkusti eksoottiseen ja kuumaan lomakohteeseen bilettämään ja nauttimaan ns. ”omaa aikaa”.

Aitolehti erosi liikemiesrakkaastaan Stefan ”Stefu” Thermanista, 33, kevättalvella ja on viettänyt railakasta ja kosteaa sinkkukesää. Stefu puolestaan on onnellisesti yhdessä Sofia Belórfin kanssa.

Martina heilasteli pari viikkoa myös julkkispalomies Kris Tammisen kanssa. Suhde päättyi kuitenkin julkisuuden takia eroon, ja tämä oli Martinalla kova paikka.

Lue myös: Palomiehen jätetyksi yllättäen tullut Martina Aitolehti oli surun murtama erosta – Julkaisi nyt kuuman kuvan eksoottisesta paikasta

Seiska kertoi, että Aitolehti on nähty erojensa jälkeen useaan otteeseen Helsingin yöelämässä bilettämässä. Martina on nähty esimerkiksi ravintola Groteskissa Sauli Koskisen kanssa. Samassa ravintolassa hyvinvointivalmentaja Nanna Karalahti löi miestä kasvoille.

Myös Martinalla on väkivaltainen menneisyys, sillä hänet on tuomittu Sofia Belórfin pahoinpitelystä vuonna 2019. Aitolehti myönsi syyllisyytensä pahoinpitelyyn ja joutui maksamaan 40 päiväsakkoja, jotka tekivät hänen tuloillaan 1320 euroa.

Onko Nanna ottanut ystävästään Martinasta esimerkkiä? Melkoista toimintaa näiltä niin sanotuilta ”hyvinvointivalmentajilta”.

Lue myös: Seiska: Nanna Karalahti löi miestä kasvoihin – Asiasta rikosilmoitus!

JUHLIA JA JUHLIA

Martina on viime aikoina loikkinut juhlista ja bileistä toisiin. Kohukaunotar juhli äskettäin Teatterin 20-vuotisjuhlia, jonka jälkeen biletys jatkui pokeritähti Jens Kyllösen tulevan vaimon polttareissa. Sitten Martinalla koitti omat 38-vuotissynttärit. Kyseisenä viikonloppuna Martina lisäsi videon Instagram-tarinaansa, jossa hän naukkaili Jaloviinaa suoraa pullosta.

Lue myös: Martina Aitolehti täytti 38 vuotta! Lensi etelän lämpöön juhlimaan ja julkaisi kuuman videon!

SAMOISSA BILEISSÄ STEFUN JA SOFIAN KANSSA

Seiskan mukaan toissa viikonloppuna Sofia ja Stefu olivat myös sattumalta tulleet samaiseen baariin, jossa Martina oli ollut bilettämässä.

Tiättävästi Martina ei tällä kertaa kohdannut Sofiaa ja draamalta sekä catfightilta säästyttiin!

Seuraa Gekkosta Instagramissa ja WhatsApissa!

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
7 Kommenttia
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit