Oho! Hyvinvointivalmentaja Martina Aitolehti saa oman tv-ohjelman!

Suomessa nähdään keväällä 2022 Revenge Body with Khloé Kardashian -ohjelmaformaatti, jota luotsaa hyvinvointivalmentaja Martina Aitolehti, 38, asiasta uutisoi ensin Iltalehti.

Sarja on amerikkalainen formaatti, ja sen alkuperäisversiossa nähdään tosi-tv-tähti Khloé Kardashian. Ohjelmassa osallistujat tekevät elämäntaparemontin saavuttaakseen kokonaisvaltaisen muutoksen hyvinvointiinsa.

– On suuri kunnia saada olla tämän ohjelman mentori. Valintani kyseiseen rooliin kertoo, että työni jälki hyvinvointivalmentajana on tehnyt vaikutuksen. Otan projektin kunnialla vastaan ja lähden siihen täydellä sydämellä mukaan, Martina hehkutti ohjelman tiedotteessa.

Ohjelman lopussa osallistujat paljastavat hurjan muutoksensa läheisilleen. Ohjelmaan haetaan parhaillaan osanottajia täällä.

Martina kommentoi tuoretta juontopestiä myös Instagram-tilillään.

– Terveiset mökiltä, sateisesta Nummelasta. Tänään selvisi syy miksi olen ollu täällä reilu viikon lataamassa akkuja ja vielä pari päivää edessä. Mulla on edessä työntäyteinen kesä uuden ohjelman REVENGE BODY:n mentorina / hostina. Tämän ohella kovaa treeniä kohti syyskuun maailmanmestaruus kisoja ja tietysti valmennus hommat pyörii normaalisti. Olen tosi fiiliksissä ja otettu tulevasta pestistä, mikä starttaa näillä näppäimillä. Koen että tämä on iso kunnianosoitus mun työstä hyvinvointivalmentajana, Aitolehti kirjoittaa Instagramissa.

Revenge Body with Martina Aitolehti discovery+-kanavalla keväällä 2022.

Alapuolella kuva Khloé Kardashianista.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Khloé Kardashian (@khloekardashian)

Liity Gekkosen WhatsApp-kanavalle ja saat kaikki uutiset kätevästi WhatsAppiisi.

Kuvat:Instagram

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
25 Kommenttia
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit