Martina Aitolehti jäi auton alle – tilittää onnettomuudesta: ”En tunne mun kroppaa ollenkaan”

Hyvinvointivalmentaja ja tv-tähti Martina Aitolehti jäi viime kesänä auton alle.

Nyt hän kertoo tapaturmasta Iholla-sarjan 15.2. ilmestyneessä jaksossa. Martinan mukaan hän ei tuntenut mitään töytäisyn jälkeen.

– Kun nousin siitä maasta, niin en tuntenut mitään, Martina selostaa.

Auto oli ajanut pyöräilevän Martinan takana liian lähellä, ilman riittävää turvaväliä. Paikalla olijat olivat kysyneet Aitolehdeltä, että tarviiko paikalle soittaa ambulanssia.

– Olin ihan, että mä en tiedä, kun en tunne mun kroppaa ollenkaan. Että, onko mulla niin kuin käsi paikallaan, Aitolehti jatkaa.

Martina joutuu käymään tapaturman seurauksena kuvauksessa sairaalassa. Ironman-kisoihin treenaava kaunotar stressaa jo lähestyvää jalkaleikkauksta. Hän reväytti viime kesäkuussa takareitensä alkulämmittelyiden yhteydessä.

– Mä todella toivon, ettei mun tarvitse tulla tänne kuin seuraavan kerran silloin syyskuussa leikkaukseen. Mä pelästyin tosi paljon.

– Ei tällaista voi tapahtua kuin mulle. Tais olla toinen tai kolmas pyörälenkki tän levon jälkeen ja auto ajaa päälle, triathlonkisoihin treenaava Martina suree.

Martina sai auto-onnettomuuden seurauksena pienen repeämän olkapäähänsä sekä naarmuja. Häntä surettaa, että nyt treenaaminen vaikeutuu entisestään.

– Mun suurin murhe oli se, että mua särkee olkapäähän eniten, ja nyt mulla ei oo edes terveitä käsiä, millä uida. Eli nyt mun harjoittelu vaikeutuu, vieläkin entisestään, Martina tilittää katkerana.

Lue lisää: ”Jouduin henkilöauton yliajamaksi”! Martina Aitolehti kommentoi ensimmäistä kertaa pyöräilyonnettomuutta! – paljasti kameralle myös rajut ruhjeet!

Kuka julkkispari on mielestäsi ärsyttävin? Äänestä tästä!

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit