Martina Aitolehdeltä sokkipaljastus Aki Linnanahteen podcastissa: ”Isäni on täysin tuntematon ihminen”

Kohukaunotar Martina Aitolehti vieraili toimittaja ja juontaja Aki Linnanahteen -podcastissa. Martina avautuu Linnanahteen Talk Showssa muun muassa isäsuhteestaan.

Aitolehti kertoo ettei hän ole ollut tekemisissä isänsä kanssa ikinä.

– En ole ikinä nähnyt (isää), enkä ole missään tekemisissä, Martina toteaa.

– Ekaa kertaa vasta nyt olen ruvennut miettimään, mitä sanoisin, jos hänet nyt tapaisin, olisiko minulla mitään sanottavaa. Ihan täysin tuntematon ihminen.

Martina kertoo myös että hänellä on ystäväpiirissä ihmisiä, joilla on sama tilanne ja he kokevat jääneensä hirveän paljon jostain paitsi. Monessa sopassa keitetty Aitolehti kertoo kuitenkin että hän ei koe jääneensä isän puuttumisen vuoksi mistään paitsi.

– Olen saanut kaiken rakkauden äidiltäni. Hän on hienosti täyttänyt sen, Martina kertoo.

Kaikki Martinaa Instagramissa seuraavat tietävät että kaunottaren sydäntä lähellä on perhe, eläimet ja urheilu. Martina kertookin että hän on täyttänyt tyhjiötä näillä asioilla.

Syytökset liittyen lapsiin

Tiukaksi äidiksi haastattelussa itseään kutsuva Martina kertoo että hänelle tulee Instagramissa syytöksiä siitä ettei lapset ole hänen kanssaan.

Martina kertoo kuvaavansa lapsiaan vain vähän Instagramiin. Uteliailla someseuraajilla vääristyy käsitys siitä kuinka paljon Martina on lastensa Victorian ja Isabellan kanssa.

Julkisuus

Aki kysyy Martinalta, että kokeeko hän julkisuuden kohdelleen häntä hyvin isossa kuvassa.

– Kyllä se on (hyvin kohdellut), kyllähän mä tiedän mikä on pelin henki, tiedän että kun paljon tekee niin tommosta se on. Vaihtoehto on olla hajuton ja mauton. Hyvä tilanne mulla on ja saan tehdä asioita jotka tekee mut onnelliseksi, Aitolehti kertoo.

Martina myöntää haastattelussa, että hän hyötyy julkisuudesta. Kohuissa ryvennyt kaunotar miettii hyvin tarkkaan millaisen kuvan hän antaa itsestään julkisuudessa.

- ILMOITUS -

– Mietin tosi tarkkaan mihin meen, mitä sanon ja viime vuosina oon oppinut kysymään ympäriltä jos itse epäröin.

Huippufutarin salarakas

Martina sinkoutui raketin lailla julkisuuteen yli 15 vuotta sitten jalkapalloilija Alexei Eremenkon salarakkaana.

– Minulla oli tosiaan suhde tähän Eremenkoon, ja se oli hyvin salainen suhde. Muistan, että olin Hilton Katajanokan hotellin takaovista mennyt sinne, ettei minua nähdä, Martina muistelee.

Martina kertoo ettei osannut arvata millainen julkisuus suhteesta alkaisi.

– En ollut koskaan ajatellut tai suunnitellut, että hei nyt mä deittailen Eremenkoa, et mä pääsen julkisuuteen. Mulla ei ikinä käynyt mielessäkään sellainen. Kyllä mä ihan oikeasti olin tosi ihastunut häneen. Enemmän ajattelin, että minusta tulee futarin tyttöystävä kuin julkkis.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Martina Aitolehti (@martinaaitolehtiofficial) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Martina Aitolehti (@martinaaitolehtiofficial) on

Lue myös: Martina Aitolehti matkusti koronan keskellä salakohteeseen ulkomaille ja ilmoitti pitävänsä sometaukoa – Poseeraa nyt kuumassa bikinikuvassa!

Kuvat:Instagram

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
2 Kommenttia
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit
SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Luitko jo nämä?

Kuulitko julkkisjuorun? Lähetä viestiä:

 [email protected]