Revenge Body -ohjelmaa luotsaava Martina Aitolehti vähät välittää kritiikistä ja kohusta: ”Mä tiesin koko ajan totuuden!”

Hyvinvointikoutsi ja tv-tähti Martina Aitolehden uusin ohjelma Revenge Body with Martina Aitolehti -ohjelma alkaa 25. helmikuuta Discovery+-palvelussa.

Nyt Martina on julkaissut sarjasta Instagram-tilillään maistiaisen, jossa näytetään mitä tuleva pitää sisällään. Kun ohjelmasta kerrottiin julkisuuteen, aiheutti se suuren kohun ja vastareaktion. Monet muun muassa närkästyivät sarjan nimestä, jossa viitataan kostamiseen.

Martina ei piittaa kritiikistä, ja kertoo ylpeänä videolla tienneensä koko ajan totuuden.

– Kun tämä ohjelma julkaistiin, se herätti voimakkaan vastareaktion. Mutta mä tiesin koko ajan totuuden, Martina julistaa videolla.

Ohjelmaan osallistuu 16 eri ikäistä ihmistä, jotka yrittävät laittaa itsensä elämänsä kuntoon yhdessä ammattilaisten kanssa.

– Sarjan aloitus lähenee ja olen tästä projektista ja jokaisesta muuttujasta erityisen ylpeä ja fiiliksissä. 16 erilaista tarinaa, joista jokainen katsoja ammentaa varmasti lisää ymmärrystä ja perspektiiviä omaan elämäänsä. Tässä ohjelmassa tehdään aidosti hyvää, Martina kirjoittaa Instagramissa.

Katso ohjelman traileri:

Seuraa Gekkosta Instagramissa ja WhatsApissa!

Kuvat:Instagram

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
7 Kommenttia
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit