Huh! Tv-juontaja Marja Kihlström poseeraa alasti pelkät lenkkarit jalassa – Kuva!

Seksuaaliterapeutti ja TV-juontaja Marja Kihlström, 36, nähdään alasti tuoreen Hesarin Sielu ja ruumis -palstalla.

Jutussa Marja kertoo olevansa onnellinen siitä, että hänen kehonsa on pystynyt niin moneen asiaan esimerkiksi urheilussa, lasten saannin ja seksuaalisuuden saralla.

180-senttisenä Kihlstöm kertoo saaneensa kuulla aina pituudestaan. Hän kertoo kasvaneensa koripallomaailmassa, jossa on paljon muitakin pitkiä tyttöjä.

– Oli ihanaa olla porukassa, jossa baariin sai lähteä korkokengissä ja oltiin ylpeitä pitkistä sääristä, Marja kertoo Helsingin Sanomille.

Sex Tape Suomi -parisuhdeohjelmaakin juontanut Marja julkaisi hiljattain Instagram-tilillään näyttävän mustavalkoisen alastonkuvan kyseisestä Hesarin jutusta.

– Minun kehoni, minun sääntöni. Olin sitten alasti tai vaatteet päällä, kukaan ei ole oikeutettu koskemaan minua ilman suostumustani, Marja kirjoittaa kuvan yhteydessä.

– Kaikki jupina siitä, että ”itsepähän kerjäät”, ”aina tolle sattuu”, ”mitäs tyrkyttää itseään” vain vahvistavat sen, miten piilossa seksuaaliväkivalta ja häirintä on yhteiskunnassamme. Patriarkaatti huutaa kauhusta, kun rakenteita ravistelee naiset. Tasa-arvoinen maailma kuuluu meille kaikille, siinä maailmassa on tilaa kaikille sukupuolille ja kaikenlaisille kehoille, hän jatkaa.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Marja Kihlström (@puhumuru) jakama julkaisu

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Marja Kihlström (@puhumuru) jakama julkaisu

Kuka julkkispari on mielestäsi ärsyttävin? Äänestä tästä!

Kuvat:Instagram

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
2 Kommenttia
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit