Maria Veitola paljastaa: Tarvitsi terapiaa vierailtuaan Andy McCoyn luona: ”Ahdistava kokemus”

Maria Veitola vieraili Yökylässä Maria Veitola -sarjassaan rokkikukko Andy McCoyn ja tämän läheisen ystävän Sofia Zidan luona.

Jakso aiheutti hämmennystä katsojissa, sillä Andy käyttäytyi Mariaa kohtaan uhkaavasti ja haukkui toimittajaa.

– Olen yökyläillyt tähän mennessä jo lähes sadan tunnetun ihmisen luona ja tämä marraskuinen yökyläily on ollut yksi raskaimmista reissuistani. Osasimme toki aavistaa, että Andyn kanssa voi olla haastavaa, ja valmistauduimme kuvauksiin huolellisesti. Hänen hyökkäävyyteensä pääsi kuitenkin yllättämään, Maria kirjoittaa.

Andy pahoitteli käytöstään seuraavana päivänä, kun kamerat oli jo sammuneet.

– Jouduin kuitenkin huomaamaan, ettei anteeksipyyntö vie ahdistavaa kokemusta pois mielestä tai kehosta, Maria kertoo.

– Moni teistä on huolehtinut, miten toivuin tästä kaikesta? Turvallisten, lempeiden läheisten ja ammattimaisen keskusteluavun tuella. Toivon, että myös sinä saat tukea ja apua, jos kohdallesi osuu vastaavia tunnelmia ja tilanteita, Maria kirjoittaa.


Useat Marian someseuraajat ovat kertoneet ahdistuneensa ja järkyttyneensä jakson katsomisesta.

– Puuh, mä menin tosta jaksosta niin tiloihin että vouhotin siitä joku pari päivää. Olin niin ahdistunu siitä mihin tilanteeseen sä jouduit ja sit mulla tuli sellanen viha, viha siitä et miks muka jotkut ihmiset voi käyttäytyy noin ja selittää asian käytetyillä päihteillä, se ei oikeuta mihinkään! Ja siis miksi alkoholistit on aina tollasia agressiivisia ja vihasia???

– Ikinä ei mistään ohjelmasta ole tullut samalla tavalla ihan fyysinen paha olo kuin tästä. Ihailen kuinka rauhallisena pysyit tilanteessa joka oli varmasti vielä ahdistavampi ja pelottavampi kuin miltä se näytti.

– Ihailen sitä miten tyynenä ja ammattimaisena sä pysyit siinä tilanteessa. Itse olisin varmaan jättäny hommat siihen ja lähteny. Tuntui ahdistavalta katsoa tilannetta jossa olit ajettuna puun ja kuoren väliin. Hienoa kuulla että olet saanut apua tuohon jälkipuintiin vaikka kyllähän varmasti kaikesta ylipäästyäänkin jälki jää. Hienosti tehty jakso kaikesta huolimatta ja nosti esiin paljon ajateltavaa!

– Olit superrohkea, kun jäit ahdistavaan tilanteeseen. Kenenkään ei pitäisi sietää vastaavaa käytöstä. Itse olisin poistunut paikalta. Oli pala kurkussa ja ahdisti vielä pitkään ohjelman katsomisen jälkeen..

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit
SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Luitko jo nämä?

Kuulitko julkkisjuorun? Lähetä viestiä:

 [email protected]