Maria Veitola surkuttelee somessa: Päivitys sai aikaan vihatulvan: ”Oksentavat päälleni!”

Toimittaja Maria Veitola kertoi Instagramissa saaneensa aiemmasta postauksestaan paljon vihaista törkypalautetta. Tottakai hyvääkin on mahtunut joukkoon.

– Hyvä luoja, miten kauheita viestejä oon saanut. IP-lehdet on ilmeisesti uutisoineet oikein lööppiä myöten mun seksuaalisesta suuntautumisestani ja se tietty huvittaa, sillä asia ei ole mikään uutinen, oon kirjoittanut näistä asioista jo kirjoissanikin. MUTTA. Aina kun IP-lehdet tekevät uutisia mun somepäivitysten perusteella myös vihaviestien ja herjausten määrä kasvaa eksponentiaalisesti. Uusi yleisö, joka ei ehkä lähtökohtaisestikaan pidä minusta, kokee tarpeelliseksi oksentaa päälleni inboxeissani. Mukaan vedetään myös vanhempani, puoliso ja lapsi. Kuvottavaa toimintaa, Maria pauhaa.

Veitola kertoo, että hänen tekisi mieli julkaista hirveät vihaviestit, mutta kommentit ovat hänen mielestään niin kamalaa homo- ja transfobista pa*kaa, ettei niitä vaan voi julkaista.

– Että terkut kaikille teille, jotka kysytte miksi sitä sateenkaarilippua pitää liehuttaa. Siksi, että vihan, pelon ja ennakkoluulojen määrä on edelleen valtava, Maria sanoo.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Maria Veitola (@mariaveitola) jakama julkaisu

Seuraa Gekkosta Instagramissa ja WhatsApissa!

Kuvat:Instagram

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
3 Kommenttia
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit