Mari Perankoski on kova hukkaamaan sormuksia – Jouni Hynynen osti vaimolleen jo neljännen vihkisormuksen: ”Kuvauspaikan veskiin jäi ainakin yksi”

Kotiteollisuus-yhtyeestä tunnettu Jouni Hynynen ja hänen vaimonsa, näyttelijä Mari Perankoski ovat viihtyneet jo tovin aurinkolomalla Espanjan Malagassa.

Gekkonen kertoi hiljattain, että pariskunta on taittanut matkoja kaupungissa polkupyörillä. Jouni julkaisi vaimostaan myös bikinikuvan. Lue juttu tästä.

Nyt Hynynen on julkaissut Instagram-tilillään kuvan pariskunnan sormuksista. Rokkari kertoo ostaneensa rouvalleen jo neljännen vihkisormuksen.

– Tää on nyt neljäs sormus, joka pikkurouvalle on hommattu, kauankohan säilyy. Ekan hommasin New Yorkista: kadonnut. Vihkisormus oli Berliinistä: kadonnut. Kolmas oli New Orleansista: kadonnut. Tää on Malagasta eilen: tallessa vielä, Hynynen kirjoittaa jukaisun yhteydessä.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön JouniHynynen (@jounihynynen) jakama julkaisu

Perankoski paljasti kuvan kommenttiosiossa mitä edellisille kadonneille sormuksille tapahtui.

– Kuvauspaikan veskiin jäi ainakin yksi, bengali-kissa pölli yhden ainakin 3 kertaa, se löytyi muiden korujen ja keitettyjen kananmunien lisäksi Pablon ”aarteistoista”, eli sängyn alta. Muista ei hajua, luultavasti junan vessassa myös yksi. Jostain naiskäsilaukkujen käsittämättömistä uumenista löytynee vielä pari. Nim.m. Kun ei voi käyttää omia koruja töissä. Olen myös lähtenyt kuvauskoruissa liian monta kertaa kotiin ja unohtanut ottaa mukaan seuraavana päivänä. Ja sehän on aika ns. Klaffihauskaa, Mari selosti.

Hynynen ja Perankoski ovat seurustelleet vuodesta 2012 saakka. He kihlautuivat toukokuussa 2016 ja avioituivat myöhemmin samana syksynä.

Hynysen ja Perankosken kanssa Espanjassa viihtyvät rock-muusikko ja runoilija A.W. Yrjänä ja hänen vaimonsa Kikke Heikkinen.

Jouni Hynynen ja Mari Perankoski matkustivat Espanjaan – Rokkari julkaisi vaimostaan bikinikuvan: ”Uskaltaako tuonne mennä?”

Seuraa Gekkosta Instagramissa ja WhatsApissa!

Kuvat:Instagram

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit