Mallikaunotar Asal Bargh paljastelee rohkeissa Playboy-kuvissa – kertoo nyt paljonko hänen kallein kuvansa maksaa!

Suomalainen missi ja malli Asal Bargh on tehnyt kansainvälistä uraa nyt vuoden verran Playboyn paperilehden korvaajaksi syntyneessä Playboy Centerfoldissa. Kynnys päästä tähän julkaisuun on kansainvälisesti korkea.

Asal Bargh kertoo nyt Gekkoselle rajun paljastuksen.

– Mun kaikkien aikojen rohkein kuva on avattavissa juuri mun Playboy-profiilissa. Sen hinta on 500 USD.

Barghille on kerrottu, että hän on yksi sivuston tykätyimmistä naisista. Eikä ihme, kun katsoo hänestä julkaistuja kuvia sivustolla ja Instagramissa.

– Playboy ei vielä tässä vaiheessa julkaise seurantalukuja, mutta seuraajieni määrä lasketaan tuhansissa ja kuvien tykkäysten määrä on kymmeniätuhansia. Olin ihan ensimmäisiä creatoreita sivustolla ja ensimmäinen suomalainen. Sen jälkeen ainakin Elina Tervo on aloittanut sivustolla. Sivustolle on paljon vaikeampi päästä kuin aikoinaan johonkin Portugalin Playboyhin.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Asal Barghin kotialbumi

Centerfold on periaatteessa korvannut perinteisen Playboy-paperilehden.

– Meitä kutsutaan perinteen mukaisesti puputytöiksi (bunny). Hakijoita on paljon mutta aika harva tänne hyväksytään, Bargh kertoo.

– Säännöt tekevät tästä siistimpää kuin mitä Onlyfans on. Lähinnä tämä on sellaista playboytyylistä nakuilua, sitä itsekin teen. Ilmaista fiidiäni pääsee katsomaan samalla tavalla kuin Instassa. Seuraajille lähetän viikoittain ekslusiivista materiaalia. Maksullinen sisältö sivustolla on 20 USD kuukaudessa.

– Maksullisessa fiidissä on alastomuutta sisältäviä kuvia. Rohkeampaa kuin Instassa. Käytännössä siis lähetän maksaville asiakkaille suoraan DM-viestinä selfietä, joten siihen ei sensuuri pääse väliin.

Sivustolla Suomen Huippumissi -kisasta julkisuuteen ponnahtanut Bargh kertoo muun muassa rakastavansa bikineitä ja seksikkäitä alusasuja. Sivuston mukaan kuvia Barghista on otettu ainakin Kroatiassa, Maltalla ja Yhdysvalloissa.

Centerfold-sivuston lanseerasi iso viihde- ja vapaa-ajan yhtiö PLBY Group vuoden 2021 joulukuussa. Tuolloin kerrottiin, että sivusto omistautuu ”seksipositiivisesti luovalle vapaudelle ja taiteelliselle ilmaisulle Playboyn kehitysversiona”.

Centerfold sanana viittaa julkaisualustaan, jossa on ”alastomuutta ja/tai eroottiseen pukeutumiseen liittyviä kuvia.

Asal Barghin kotialbumi

Seuraa Gekkosta Instagramissa.

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
1 Kommentti
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit