Me Naiset: Lotta Hintsa ryhtyi suhteeseen 19-vuotta vanhemman kiipeilyvalmentajansa kanssa – ”Donissa näkyy elämänkokemus ja kypsyys”

Miss Suomi 2013 ja vuorikiipeilijä Lotta Hintsa, 33, paljasti tuoreessa Me Naiset -lehden haastattelussa seurustelevansa kanadalaisen kiipeilyvalmentajansa Don Bowien, 52, kanssa. Pariskunta on seurustellut jo kohta vuoden päivät.

Don ja Lotta rakastuivat vuorilla, ja kiipeilyelämäntyyli on hitsannut pariskunnan yhteen. Lotta kertoo haastattelussa, että ystävyyssuhde syveni rakkaudeksi, kun kaksikko joutui olemaan pitkään erossa toisistaan.

Lotta kertoo elävänsä samassa kuplassa Donin kanssa.

– Se oli tavallaan järkipäätös, joka perustui yhteisiin arvoihin ja elämäntyyliin. Minun on rehellisesti vaikeaa kuvitella, että kukaan mies alkaisi base camp -aviomiehekseni lätkävaimojen tyyliin, Lotta kertoo Me Naiset -lehdelle.

– Kuka haluaisi odotella leirissä, että tulen alas ja tarjota kahvikuppia ja hierontaa? Istua siellä muiden base camp -miesten kanssa ja vertailla, kenen vaimo on kiivennyt minnekin ja millä tyylillä? Lotta vitsailee, missikaunotar jatkaa.

Pariskunnalla on ikäeroa 19 vuotta. Lotta ketoo oppineensa paljon kokeneelta puolisoltaan.

– Donissa näkyy se elämänkokemus ja kypsyys, joka tulee vain elämällä. Vaikka väittäisin, että itseltänikin elämänkokemusta löytyy, kyllä Don on joutunut käymään aikamoisia prosesseja elämässään läpi. Ne ovat tuoneet hänelle ymmärrystä, josta itsekin opin, Lotta kertoi Me Naisille.

Alapuolella kuva, jossa Lotta ja Don poseeraavat vierekkäin:

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Don Bowie (@donbowie) jakama julkaisu

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Lotta Hintsa | Climber (@lottahintsa) jakama julkaisu

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Don Bowie (@donbowie) jakama julkaisu

Kuka julkkispari on mielestäsi ärsyttävin? Äänestä tästä!

Kuvat:Instagram

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit