Lola Odusogan pelko kävi toteen – käänsi terveysongelman humoristella tavalla ”saikkupäiväkirjaksi”

Lola Odusoga paljasti somessa tukeutuvansa tällä hetkellä keppeihin. Lolan terveyshuolet johtivat jatkotutkimuksiin vaikka hän ei vielä paljastakaan mitä oikein tapahtui. Positiivisena ihmisenä Lola käänsi asian kuitenkin huumorin puolelle ja kertoi lataavansa ”saikkupäiväkirjat” someen. Siellä voi seurata mitä oikein tapahtui ja miten toipuminen etenee.

Lola avautui pelostaan Instagramissa: ”Näin ne pelot toteutuu! En ole koskaan… kävelly kepeillä, eikä oo polville tapahtunu mitää vakavaa, mutta nyt!”

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Lola Odusoga (@lolaodusogaofficial) jakama julkaisu

Lola jatkaa kertomustaan miten ajatteli aina polvivammoista:

”Oon siis aina pelänny aivan hulluna sitä et mun polvilleni tapahtuis jotain, siis silleen jopa vähän sairaalloisestikin. Aattelin aina et kivun lisäks ehkä pyörryn ja oksennan ällötyksestä sit jos/kun niin käy, koska voin fyysisesti pahoin jo kun frendi kertoo omista polviongelmistaan.”

Nyt on kuitenkin sisältöä someen luvassa asiasta ja seuraillaan miten Lolan tarina etenee:

”No mutta, here we go! Päätin et pääsette kaikki mukaan seurailee meitsin saikuttamista oikeen saikkupäiväkirjojen parissa!”

Lola on ollut kiireinen nainen omien tuotteidensa myymisessä ja Lolan suuri salaisuus -lastenkirjan julkaisun jälkeen. Onnellinen tuore kirjailija on ahkerasti jaellut omistukirjoituksia ja saanut upeaa palautetta.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Lola Odusoga (@lolaodusogaofficial) jakama julkaisu

Lola kertoi liikuttavista hetkistä: ” Kävin Hansassa kertomassa mun kirjasta, rustailees nimmareita, halailemassa ihania lapsukaisia, kuuntelemassa ja kertomassa tukkatarinoita ja liikuttumassa ihan semisti.”

Lue myös: Image: Lola Odusogalta poistettiin kohtu – syynä kasvaimet

Kuka julkkispari on mielestäsi ärsyttävin? Äänestä tästä!

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit