Kehopositiivisuuden lähettiläs Lola Odusoga sai järkyttävän viestin somessa liittyen hänen painoonsa – avautuu nyt aiheesta: ”Tätä duunia ei syö edes korona”

Kehopositiivisuuden puolesta puhuja ja vuoden 1996 Miss Suomi Lola Odusoga, 43, on aktiivinen Instagramissa, johon hän jakaa kuvia tavallisesta arjestaan sekä myös paljastavampia mallikuvia.

Lola jakoi äskettäin Instagramissa kuvan ensimmäisestä talviuinnistaan.

Lue myös: Lähes kaikki työnsä viime vuonna menettänyt Lola Odusoga uskaltautui talviuinnille – Messevä povi esillä!

Nyt Odusoga kertoo, että hän sai törkeän kommentin kuvan kommenttiosioon. Palaute tuli ”vanhemmalta mieshenkilöltä”. Törkyviesti sai Lolan jälleen avautumaan kehopositiivisuudesta.

– Ei ollut tarkoitukseni aloittaa vuotta uikkarikuvilla, mutta jos ette vielä tienneet, niin mä saan vaan lisää poweria siitä jos kuvani tai tekemiseni jotakin häiritsee, Lola aloittaa.

– Eräs vanhempi mieshenkilö onnistui heti vuoden alkuun muistuttamaan viestillään, ettei suvaitsevaisuudesta, käytöstavoista, ulkonäköpaineista, kehosta ja sen arvostelusta voi koskaan puhua liikaa.

(Juttu jatkuu kuvan jälkeen)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lola Odusoga (@lolaodusogaofficial)

Lue myös: Plus siunakkoon! Ammattivalokuvaaja nappasi plusmalli Lola Odusogan, 43, rintavarustuksesta mehevän otoksen! – Kuva

Samalla Lola julkaisi sanasta sanaan saamansa törkyviestin.

– Hänen mielensä pahoittui talviuintikuvastani: ”ei muu enää kelpaa, onko pakko läskejä näytellä.” -viestin saattelemana.

Lola kirjoittaa, että työt ei ole loppumassa kehopositiivisuuden saralla.

- ILMOITUS -

– Työnsarka tällä alueella tulee jatkumaan pitkään, ja tätä duunia ei syö edes korona. Kiitos Timon ja muiden somessa ja oikeassa elämässä muille pahaa mieltä kylvävien ihmisten, joita on valitettavan paljon.

Lolan mukaan kehopositiivisuus saa painoarvoa vasta, kun puhuja itse on kokonsa puolesta uskottava roolimalli aiheelle.

– Kehopositiivisuutta koskevat puheet yleensä saavat painoarvoa ja huomiota vasta, kun puhuja itse on kokonsa puolesta uskottava roolimalli aiheelle, joka ilmeisesti monen mielessä tarkoittaa ei mallikokoinen.

– Tätä on maailma 2021, ja mä aion jatkaa tekemällä mallintöitä, ottamalla kuvia itsestäni uikkareissa, mainostamalla alusvaatteita ja kertoa omasta suhteellisen vahvasta vuosien varrella kasvaneesta itsevarmuudesta jota ei yksikään ulkonäköasioista kuittaileva murenna, Lola kirjoittaa päivityksessä.

- ILMOITUS -

Lue myös: Lola Odusoga pyytää apua: Kaipailee seuraajia uudelle sometilille – Vanha Instagram-tili kaapattiin!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lola Odusoga (@lolaodusogaofficial)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lola Odusoga (@lolaodusogaofficial)

Kuvat:Instagram

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

VIIKON SUOSITUIMMAT

UUSIMMAT

Katso myös nämä

Kuulitko julkkisjuorun? Lähetä viestiä:

 [email protected]