Lisää tatuointeja kroppaansa haaliva Lola Odusoga paljasti muhkeat muotonsa pikkutakin alta! – Kuva

Vuoden 1996 Miss Suomi ja mediapersoona Lola Odusoga, 43, julkaisi Instagram-tilillään paljastavan kuvan, jossa hän esittelee uhkeita muotojaan pikkutakki auki.

Ex-missin liivien alta pilkistää myös ylävatsassa oleva tatuointi. Julkaisun ohessa Lola paljastaa, että on hankkimassa lisää mustetta ihoonsa.

– Se fiilis kun seuraava tatska-aika on kiikarissa. Mä oon niin fiiliksissä siitä, ja koska kyseessä on MUN keho, on se vain MUN päätös ja MUN elämä! Lola hehkuttaa julkaisun ohessa.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön Lola Odusoga (@lolaodusogaofficial) jakama julkaisu

Lolan julkaisu kerää kehuja seuraajilta.

– Wau! nyt on kuumapakkaus, eräs kommentoija kehuu.

– Ei voi kehua kuin kauniiksi, toteaa toinen.

– Jestas mikä daami, hehkuttaa kolmas.

AVAUTUI ULKONÄÖN ARVOSTELEMISESTA

Lola avautui julkaisussaan ulkonäköpaineista ja kiusaamisesta. Missimamma painottaa että kenenkään muiden mielipiteillä ei ole vaikutusta hänen kroppaansa.

– Muiden mielipiteillä mun kehoon ei ole vaikutusta, enkä yhtäkään asiaa ja päätöstä tee elämässäni tuntemattomien tai muidenkaan mielipiteisiin perustuen muutenkaan. Malli- ja missiurani alussa vielä ikävä kyllä yritin tehdä, koska paineet oli kovat enkä tiennyt paremmasta. Silloin kuulin jatkuvasti vain omista virheistäni, joita oli paljon, olinhan joka tavalla erilainen, eikä Suomessa representaatiosta ollut tietoakaan, Lola kirjoittaa.

Lola on joutunut kiusatuksi koko elämänsä ajan lukuisista eri syistä. Tämän takia hän ei enää helposti hätkähdä toisten puheista.

– Mua on kiusattu ja osoiteltu eri asioista koko elämäni. Aiheet on olleet ihonväri, perhe, taloudellinen asema, hiukset, puhetyyli, vartalo ja eri osa-alueet siinä, reidet, rinnat, tatuoinnit ja koko. Aikuisiän julkisuus ja monet lehtijutut tahallisine ja harhaanjohtavine otsikoineen ovat kaikki tuoneet oman lisänsä soppaan, mutta 25 vuotta otsikoissa ja julkisen arvostelun kohteena on tehokas koulu. Tämä koulu toki mulla alkoi jo tuosta nuoruudesta, eli mun mentaalipuoleen et kommentoinneilla pääse kajoamaan. Mutta kaikki eivät ole yhtä vahvoja kuin minä, ja heidän puolesta puhun.

Lola painottaa että toistan ulkonäön arvosteleminen on kiusaamista, jota voi olla vakavat ja vahingolliset seuraukset.

Tiesitkö, että toisten ulkonäön arvosteleminen, oli kyse sitten tatuoinneista, pukeutumisesta, kampauksesta tai vaikkapa koosta, niin se on aina väärin ja useimmiten haitallista? Se on kiusaamista, ja kaikki kiusaaminen, pienikin, se yksi väärä sana voi vaikuttaa jonkun elämään pysyvästi, ja seuraukset voi olla todella vakavat ja vahingolliset.

Lola muistuttaa että, kiusaamisesta voi seurata mielenterveysongelmia, joista voi aiheutua suurta haittaa yhteiskunnalle.

– Samaan aikaan kun valitat esim toisen ihmisen painosta, ja kuinka paljon tämän kilot maksavat yhteiskunnalle, niin ne negatiiviset ulostulot aiheuttavat kustannuksia ehkä jopa enemmän. Joissakin tapauksissa vastapuolelle aiheutuu pitkäkestoisia mielen ongelmia, jotka oireilevat myös fyysisesti. Silloin tapahtumasarjan alullepanijana juuri sinä vastuuttomalla kommentillasi olitkin se kuormittaja, eli katse peiliin!.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön Lola Odusoga (@lolaodusogaofficial) jakama julkaisu

AVAUTUMINEN KERÄSI KIITOSTA

Lola saa kiitosta seuraajiltaan postauksestaan.

– Niin hyvin sanoitettu taas. On toki varmaan niin, että monet arvostelijat ei oikeasti tajua loukkaavansa tai tekevänsä väärin, mutta se ei tarkoita etteivätkö he vois oppia. Toivon niin että tuleville sukupolville olis automaatio ettei toisten ulkonäköä ja valintoja (jotka eivät millään lailla vaikuta arvostelijaan) tule arvostella muualla kuin oman päänsä sisällä, jos tuntuu että nyt on pakko, eräs seuraajaa pohtii.

– Sinä selität kehopositivisuuden paremmin kuin kukaan muu. Kiitos, toinen jatkaa.

– Oot yksi mun esikuvista, niin hienoa tekstiä aina, kolmas kehuu.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön Lola Odusoga (@lolaodusogaofficial) jakama julkaisu

Seuraa Gekkosta Instagramissa ja WhatsApissa!

Kuvat:Instagram

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
8 Kommenttia
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit