Lola Odusoga paljasti uhkean bikinikroppansa – Katso kuvat

Vuoden 1996 Miss Suomi Lola Odusoga on nauttinut Suomen lämpimästä kesästä bikineissä.

– Vaikka viikonloppuna olin aika paljon lätkähallissa, tänään on mun vuoro paistatella pitkästä aikaa auringossa vapaapäivänä, eli saa nauttia, Odusoga kirjoittaa julkaisemiensa kuvien yhteydessä.

Katso kuvat alta (nuolesta lisää):

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lola Odusoga (@lolaodusogaofficial) on

Lue myös: Oho! Takavuosien missikaunotar Lola Odusoga julkaisi rehellinen bikinikuvan nykyisestä kunnostaan

Avautui ulkonäköpaineista

Lola julkaisi aiemmin mustavalkoisen kuvan, jossa hän makaa selällään leopardi kuviollisessa uimapuvussa. Tämän kuvan yhdessä entinen missikaunotar avautuu ulkonäköpaineista.

– Kirjotin viime Lola O.-blogissani vartalosta, ulkonäköpaineista ja asiasta nimeltä koko. Nämä kaikki tuli kirjotettua mallialan kokemuksellani, ja mallin elämää sivuten. Linkki löytyy biosta.

– Oon aina ollut jonkun mielestä väärän kokonen, niin liian iso, pieni, lyhyt kuin pitkäkin. Ja tuun aina olemaan, mutta se ei kiinnosta mua, Lola kirjoittaa Instagramissa.

Lue Lolan koko päivitys alta:

 

View this post on Instagram

 

Happy with my curves, and when it comes to my body, that is the only point of view I give a fuck about! 💜 . Kirjotin viime Lola O.-blogissani vartalosta, ulkonäköpaineista ja asiasta nimeltä koko. Nämä kaikki tuli kirjotettua mallialan kokemuksellani, ja mallin elämää sivuten. Linkki löytyy biosta. . Oon aina ollut jonkun mielestä väärän kokonen, niin liian iso, pieni, lyhyt kuin pitkäkin. Ja tuun aina olemaan, mutta se ei kiinnosta mua. . Tuli mieleen kuitenkin pari juttua lisää, jotka ei oo tossa blogissa. Vaikka ihmisellä koko vuosikymmenten saatossa saattaa muuttua, sitä voi halutessaan pysyä muuten samana tyyppinä, ja pukeutumistyylikin voi olla täysin sama, vaikka koko ei ole. Ei tarvitse käydä niinkuin Adelelle, että kun paino muuttuu, muuttuu radikaalisti myös koko tyyli. . Suomessa tää on kulkenut pitkään jälkijunassa, eikä L-kokoisen tai sitä isomman oo ollut toivoakaan pukea itsensä niinkuin halusi, vaan tarjonta rajoittui alusvaatteissa muutamaan hassuun beigenväriseen ja usein iäkkäämmille ihmisille tarkoitettuun tukivaatteeseen ja muissa vaatteissa muodottomaan kaapuun. Mutta onneksi maailmalla myös muut kuin XS-M kokoiset ihmiset saa nauttia samoista muodikkaista ja persoonallisista vaatteista. Pikkuhiljaa varovaisesti onneksi myös Suomessa, mutta vielä on matkaa vaikka tutkimuksen mukaan L-koko on yleisin naisten koko. Mä ostan enemmistön vaatteistani Jenkeistä, koska siellä valikoima on ihan toinen, mutta onneksi oon löytänyt jo suosikkeja Suomestakin 😊. Onko kokemuksia aiheesta? Kerro mulle! #size #everysizeisbeautiful #fashion #style #swimsuit #bikini #clothes #model #modeling #curvymodel #mystyle #loveyoursize #loveyourbody #loveyourself #bodypositivity #luomoamo #boudoir #picture #posing #blog #blogger #lola #lolao #lolaodusoga #lolaodusogaofficial 📸: @lumoamo

A post shared by Lola Odusoga (@lolaodusogaofficial) on

Lue myös: Lola Odusoga pyytää apua: Kaipailee seuraajia uudelle sometilille – Vanha Instagram-tili kaapattiin!

Seuraa Gekkosta Instagramissa ja WhatsApissa!

Kuvat:Instagram

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit