Lola Odusoga julkaisi rohkean kuvan – kuvan pääosassa ex-missin muodokas povi!

Juontaja ja vuoden 1996 Miss Suomi Lola Odusoga kertoo tuoreessa Instagram-päivityksessään päättyneestä työrupeamastaan.

Lola työskentelee eräässä tv-tuotantoyhtiössä. Ex-missi on ollut mukana muun muassa Temptation Island Suomi -ohjelman taustatiimissä.

– Se oli vuoden 2022 viimeinen fyysinen työrupeama, ja samalla vuoden seitsemäs tv-tuotanto. Eli 7/7 tuotantoa check, ja näissä maisemissa ja fiiliksissä, Lola fiilistelee.

– Aurinkoa oli, tosin ei omana työaikana, hän harmittelee.

Lola julkaisi päivityksensä yhteydessä kurvikkaan kuvan, jossa hän poseeraa etelän lämmössä bikinit yllään. Kuvassa huomion varastaa naisen muodokas povi.

– Tää ottais nyt kuvan näkösissä fiiliksissä loppuvuoden. Mutta kuten tiietään, jotkut kuvat valehtelee. Toikin eka kuva on tosiaan tältä päättyneeltä työreissulta, eikä suinkaan lomalta, vaikka niin luulis. Ja mun nyt alkava lomakaan ei liity sitten millään tavalla ton näkösiin maisemiin, vaan 2. kuvassa nähtäviin lumisiin Suomi-maisemiin ja Turkuun ❤️, Lola päättää.

Katso kuva alapuolelta.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Lola Odusoga (@lolaodusogaofficial) jakama julkaisu

Mikäli upotus ei näy, katso kuva täältä.

Lola harmitteli hiljattain AlfaTV:n konkurssia somessa. Naiselta jäi konkurssin takia useamman juontokeikan palkkiot saamatta.

Ohhoh, Lola Odusoga veti hirveät pultit AlfaTV:n konkurssista – palkat jäi saamatta: ”Voi *****”

Seuraa Gekkosta Instagramissa.

Kuvat:Instagram

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit