Lauri Salovaara treenasi 4 kk kuntosalilla – huima muodonmuutos! – Katso ennen-jälkeen -kuvapari!

Selviytyjät-seikkailussakin nähty yrittäjä Lauri Salovaara, 44, on tehnyt upean muodonmuutoksen vain neljässä kuukaudessa.

Salovaara julkaisi Instagram-tilillään päivityksen, jossa hän kertoo huimasta kuntokuuristaan, joka alkoi helmikuussa. Lauri on ahkeroinut personal trainerinsa Julian kanssa kuntosalilla tullakseen parempaan kuntoon kesäksi.

Nyt tuloksia on tullut ja niitä kelpaa esitellä.

– Treeniohjelma oli 4-5 kertaa salilla per viikko ym. oheistoiminta päälle. Homma toimikin välillä päälle iskeneestä koronasta ja ruokailuista lipsumisesta huolimatta ihan mallikkaasti. Julia on herttaisesta ulkonäöstään huolimatta sellainen piiskuri, että on helppo suositella, Lauri kirjoittaa.

Lopputuloksena mies on kokenut ison muutoksen. Lauri kehuu myös, että hänen energiatasonsa ovat uudella tasolla.

Lauri treenaa kotisalillaan Oulussa.

– Treeni tuolla ei ole myöskään lompsasta kiinni, vaan jollain 29€:lla kuussa pääsee kiinni tunnelmaan ja huippulaitteisiin sekä -valmentajiin.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Lauri Salovaara (@laurisalovaara) jakama julkaisu

Lauri haluaa kannustaa myös muita samaan urheilulliseen elämäntyyliin. Hän kertoo, että aloittaminen on kaikkein vaikeinta.

– Olen tosi onnellinen, että aloitin. Se aloittaminen nimittäin on aina vaikeinta. Se vain kerta kaikkiaan pitää tehdä ja sopia itsensä kanssa, että käy edes vähän haistelemassa fiilistä. Sitten päättää, että tulee uudestaan. Muutaman viikon kun näitä päätöksiä tekee, on uusi rutiini valmis ja elämä kohti positiivista muutosta avattu. Nähdäänkö siis salilla? Miksei jo huomenna, hän päättää.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Lauri Salovaara (@laurisalovaara) jakama julkaisu

Seuraa Gekkosta Instagramissa.

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit