BB-Laura esitteli jouluna muhkeaa takamustaan – sai heti tylyn viestin someseuraajalta – Fitnesskaunotar ei jäänyt sanattomaksi: ”Jos ei mun perse miellytä ni unfollow!”

Viime syksyn Big Brother Suomi -ohjelmassa nähty Laura Luoto, 25, sai tylyn kommentin jouluiseen ”kinkkukuvaansa”.

BB-tähti julkaisi Instagram-tilillään kaksi takaapäin otettua kuvaa, joissa hän esittelee salilla treenattuja muhkeita pakaroitaan punaisessa jumppa-asussa.

Kuvatekstissä hän kertoo olleensa kipeänä koko joulun ajan.

– En muista koska olisin viimeksi ollut näin kipeänä, tässä sitä taas oppii arvostaa terveenä olemista. No, ei auta kun lepäillä nyt, niin on kunnossa edes uutenavuotena, kun salillekaan ei pääse, bikini fitnessiä harrastava Laura kirjoitti Instagram-postauksen yhteydessä.

Sängyn pohjalla joulun viettänyt Laura kertoo, ettei kyseessä ole koronavirus.

– Jospa tästä uudeksivuodeksi tervehtyisi! Ei ”tarvi” ainakaan kiirehtiä salille puol kuntosena, ne ku on taas kiinni huomisen jälkeen. No jospa 2 viikon sulku riittäs. Kaikille tsemiä, ei ne lihakset 2 viikossa katoa. Tsemiä myös yrittäjille, toivottavasti tämä sulku olisi viimeinen, Luoto kirjoittaa.

Pian naisen päivitykseen ilmestyi tyly viesti eräältä mieshenkilöltä.

– Jouluun ei kuulu perseen esittely, kommentissa luki.

Luoto vastasi heti suorat sanat kyseiselle seuraajalle.

– Aikuisen miehen itku, BB-kaunotar vastasi haukottelevien emojien kera.

– Jos ei mun perse miellytä ni unfollow, kukaan ei pakota seuraamaan. Mulla on parempaakin tekemistä kun vastailla kiukutteleville mieslapsille. Ja meidän jouluun se pylly kuuluu! Hyviä pyhiä vaan, joulumieltä sinnekin! Luoto jatkoi.

Useat seuraajat ryhtyivät myös puolustamaan BB-tähteä.

– Mitä se sun persettä kutittaa että Lauralla upea kuva. Jos ei kiinnosta kelaa ohi. Hyvä huudella ku itselläs ei muita julkaisuja kuin naamakuva, ainakaa julki. Persekuvst ok mut perseily muiden julkaisuissa ei! Hyvää joulun jatkoa, perse se on sullakii, kirjoittaa eräs

– Loistavan kaunis upea kuva, ettei vaan olisi kateellinen tyttöystävä ollut asialla? Toivottavasti voit jo paremmin, toinen kommentoi.

– Nice. Nuoret naiset on nättejä tai ainakin Laura. Jos joku tosiaankin on haukkunut BB-Lauran persettä joulun aikaan ei sopivana kuvana, ole hyvä, kuvaa oma perse ja laita Instagramiin. Ps. ”Kaikki kinkut kuuluvat joulunaikaan”, kolmas kommentoi.

Ohhoh! Laura L. kilahti BB-talon kylppärissä – kalliit hiukset värjäytyivät vihreiksi: ”V*ttu ei oo hauskaa enää!”

Liity Gekkosen WhatsApp-kanavalle ja saat kaikki uutiset kätevästi WhatsAppiisi.

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit