Laulaja Petra Gargano kirjoitti koskettavan kirjoituksen yksinäisyydestä – sai mahtavan vastaanoton seuraajiltaan!

Laulaja Petra Gargano ponnahti julkisuuteen Tiktak -yhtyeen solistina. Sittemmin Petra on luonut uraa soololaulajana ja oli myös mukana Vain elämää -ohjelmassa 2017. Petra on liikunnallinen nainen ja valmistui 2020 myös personal traineriksi.

Nyt Petra otti kantaa kipeään aiheeseen, joka on varsinkin korona-aikana pahentunut. Hän puhuu aikuisten yksinäisyydestä lapsiperheen arjessa. Petra empi, että uskaltaako hän kertoa tuntemuksistaan julkisesti, mutta sai rohkeuden julkaista Instagramissa koskettavan kirjoituksen.

– Oon viime aikoina miettinyt paljon yksinäisyyttä, ja nimenomaan yksinäisyyttä näin aikuisena. Lapsena ja nuorena mulla oli paljon ystäviä ja kavereita joita tuli nähtyä, no päivittäin. Kuitenki työ ja lapsiperhearki on johtanut siihen, että mä en muista millon olisin viimeksi soittanut jollekkin kaverille ihan vaan et ”mitä kuuluu”… tai että joku kaveri olis soittanu mulle, että ”mitä kuuluu”.

– Siihen ei oo mitään yksittäistä selkeää syytä, mutta tähän on vaan ajan saatossa ajauduttu.

- ILMOITUS -

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Petra (@petraofficial_) jakama julkaisu

Petran kirjoitus jatkuu:

– Nyt huomaan katselevani kaiholla somesta ihanien tyyppien kauniita kuvia synttäriporukoista, baby showereista, kotibileistä ja huomaan miettiväni, että en enää oikein tiedä kenelle uskaltais soittaa.

– Ystävyyssuhteissa on aina kaksi osapuolta, ja huonoon yhteydenpitoon koen olevani vähintäänkin yhtä iso tekijä kuin se kaveri. Sitten, kun ei olla pitkään aikaan pidetty yhteyttä, sisälle hiipii kuitenkin se nakertava tunne, et mitä jos se toinen ei haluakaan enää tavata. Mitä jos meillä ei ole enää puhuttavaa, mitä jos, mitä jos… Kuitenkin jos jää puhelin käteen odottelemaan, eikä uskallakkaan soittaa, voi jäädä ihan kauheen yksin.

Petra kertoo, että onneksi hänellä on maailman ihanin perhe, mutta monella ei ole edes sitä. Hän on varma kuitenkin siitä, että ei ole ainoa ruuhkavuosia elävä vanhempi, joka kokee yksinäisyyttä varsinkin korona-aikana.

Sara Sieppi vastasi Petran kirjoitukseen koskettavasti:

- ILMOITUS -

– Muruuuuuu❤️❤️❤️

Petra oli niin liikuttunut kirjoituksensa vastaanotosta, että julkaisi kiitoksen Instagramissa. Hän oli onnellinen, että oli uskaltanut kirjoittaa kipeästä aiheesta ja että pelot väärinymmärretyksi tulemisen tunteesta osoittautuivat turhiksi.

– Oon saanut teiltä ihan järjettömästi ihania viestejä!! Mikä tärkeintä, tuntui että asia kolahti tosi monelle ja että tällaiset ajatukset ovat ihan arkipäivää monessa kodissa.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Petra (@petraofficial_) jakama julkaisu

Petra jatkoi vielä:

- ILMOITUS -

– Monesta viestistä välittyi sellainen viesti, että ihanaa kun uskalsit sanoa sen ääneen, mitä minäkin tunnen. Ja tiedättekö mitä, mulle tuli sellainen olo, että kerrankin sillä, että avasin suuni oli isosti merkitystä!!!

– No mitä tästä opin? Sano mitä tunnet, sano mitä ajattelet!! Pahinta, mitä voi tapahtua on, että ketään ei kiinnosta. Parhaimmillaan voi tarjota komppausta ja valoa jollekin toiselle puhumalla jostain vaikeata aiheesta. Sitähän some voi hienoimmillaan olla, vertaistukea! Mut ei voi aidosti koskettaa muita, jollei itse uskalla olla aito, herkkä ja rehellinen. Kiitos teille niin paljon hyvästä muistutuksesta

NÄIN SAAT 400€ BONUKSEN + 120 ILMAISKIERROSTA

  • Tee ilmainen pelitili LuckyDinolle ja saat 20 ilmaiskierrosta Book of Dead kolikkopeliin.
  • Lisäksi saat ensimmäisen talletuksen yhteydessä 400€ bonuksen + jopa 100 extra ilmaiskierrosta.

Lue lisää

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Viikon suosituimmat

UUSIMMAT

Kuulitko julkkisjuorun? Lähetä viestiä:

 [email protected]