Laulaja Evelina kertoo rohkeasti peruukin käytöstä – ”oon oppinuki näkee omat hiukset enemmän asusteena”

Laulaja Evelina herätti somessa huomiota ajelemalla hiuksensa siiliksi. Evelinan muutosta kommentoitiin ahkerasti sekä hyvällä, että pahalla.

Laulaja Evelina muutti tyyliään radikaalisti – uusi lookki sai Roope Salmisenkin kuumenemaan! – Kuva!

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Evelina (@evelinavirallinen) jakama julkaisu

Tyylimuutoksen tehnyttä Evelinaa haukuttiin rekkalesboksi – näin laulaja vastasi takaisin!

Nyt Evelina kertoo lisää omasta valinnastaan ja kehittyneestä itsetunnostaan. Hiusten leikkaaminen ei ollut pelkästään ulkonäkövalinta vaan tarpeellinen teko. Hän avautui myös peruukin käytöstä Instagramissa.

Eveliina kertoo: ””mömmömmöö miksi leikkasit hiukset jos käytät sitten peruukkia?!!!”
nooh, muun muassa just siks et voin helpommin käyttää peruukkeja näin. On tosi eri fiilis heittää reuhka päähän ja olla valmis ku letittää oma fleda alle, pistää tiukka peruukkisukka, liimailla ja geeleillä ja litistää kaikki päätä pitkin kun myöhemmin joudun viel yleensä maksaa kalliin hinnan tost kombosta migreenillä. se et voin halutessani valita asuun sopivat hiukset fiiliksen mukaan on ihanaa ja laajentaa sitä kenttää jolla voin ilmaista itteäni.”

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Evelina (@evelinavirallinen) jakama julkaisu

Eveliina pohtii hiustensa olemusta vielä lisää ja miten se on vaikuttanut häneen: ”oon oppinuki näkee omat hiukset enemmän asusteena – kun niit ei hirveesti oo, se pakottaa hyvässä ja pahassa tarkastelee suhdetta omaan kehoon. it’s been a wild ride ja mitä enemmän sisäistän ettei mun arvo oo mun ulkonäkö (tai mun älykkyys tai mun saavutukset tai mun reippaus, lista jatkuuu vain) sitä paremmin oon voinu ja sitä onnellisempi oon ollu itsessäni. tä kuulostaa siltä ku oisin jotenki valmis tai valaistunu, en oo, eheieiei, lol, mut ymmärrän itteeni vähän enemmän, mun olo on vähän vapaampi ja se tuntuu hyvältä. tykkäsit tekotukista tai et, jos oot halunnu vetää siilin joskus ja ehkä vähän oottanu merkkii ajella hiukset, tää on se!”

Laulaja latasi vielä kuuman kuvan talvityylistään sopivalla itsetunnolla varustettuna sanoin ”oon kaunis, oon goomis”. Kuvaa kommentoi Evelinan rakas Roope Salminen: ”confirmed” eli vahvistettu.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Evelina (@evelinavirallinen) jakama julkaisu

Myös toinen kuumis laulajatar Erika Vikman vahvisti kommentillaan ”No oot kyllä! 🔥” Evelinan tuntoja.

Lue myös: Seiska: Roope Salminen suuteli ja kähmi Evelinaa laivalla! – Kuvalinkki

Seuraa Gekkosta Instagramissa.

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit