Lääkäri kertoi Janita Lukkariselle murheellisia uutisia: ”Seuraava koti on saattohoito”

Noin 2-vuotta syöpää sairastanut Janita Lukkarinen sai musertavia uutisia lääkäriltä.

Janitalle kerrottiin että syöpää ei pystytä enää pysäyttämään ja tosi-tv-kaunotar siirretään saattohoitoon viimeisiksi kuukausiksi.

– Minua on sädetetty, leikattu ja kaikki voitava tehty, mitä Suomessa voidaan tehdä. Aina se syöpä puskee takaisin, Janita kertoo.

MTV3:n mukaan Janitalle on määrätty myös elvytyskielto, koska naisen elimistö ei enää kestäisi sydämen uudelleen käynnistämistä. Lukkarinen kiidätettiin jouluaaton aattona noin kello viiden aikaan aamulla ambulanssilla sairaalaan syövästä johtuneen sairaskohtauksen vuoksi.

Viimeisimpien tietojen mukaan syöpä on nyt levinnyt lisämunuaisista vatsalaukkuun.

Janitalle on myös perustettu rahankeräys hautajaisia ja vaihtoehtoisia hoitoja varten GoFundMe -sivustolle. Lääkärit ovat antaneet Janitalle on elinaikaa enää 3-6 kuukautta ja seuraavaksi hänet sijoitetaan Terhokotiin saattohoitoon.

– Sain tänään saattohoitokotipaikan. Mutta hei epäilijät, sinne ei noin vain mennä kuolemaan, Janita kirjoittaa Instagramissa.

 

View this post on Instagram

 

⚜️ Ei syöpäsaras näytä tuolta ⚜️ . Täällä mä odotan teitä, mun pienessä paratiisissa, jonka loin itselleni. . Minkä ihminen kauneudelleen mahtaa? Mun mielestä on kauheaa, että näin kauniit kasvot kuolevat 26-vuotiaana. . Toivottavasti teillä kaikilla epäilijöillä syttyy jokin valo sisällä ja löydätte vielä hyvät vibat elämäänne. . Sain tänään saattohoitokotipaikan. Mutta hei epäilijät, sinne ei noin vain mennä kuolemaan. . Eilen mun viereisessä huoneessa oli mies, joka ei todellakaan näyttänyt siltä, että hänen aikansa olisi ollut vielä. Kas kummaa kaksi todella prameasti vaatettautunutta miestä vei tämän viereisessä huoneessa olevan miehen mustassa peitteessä pois. . Sain jättää jäljen niin moneen, naiseen, mieheen, henkilöön, positiivisia ajatuksia, luottamusta itseensä ja elämään. . Tämä loppu on mun rakkaalle exälle, joka sanoo aina kaikille että olen kaunein vaikka ilman tukkaa, hän kantaa mun nimikirjaimia mukanansa ikuisesti. . Hitto sä olit sekasin mut hitto sä olit ihana Mutsi kielsi nuolla jäistä pintaa Silti oli pakko sun huulia koittaa Emmä saanu irti susta mun naamaa Mut sä aloit väliin kuumaa vettä kaataa Meil oli peiton alla hauskaa Mut sit sä aloit enemmän taas ittees laittaa . Lupasin et tää on paras kesä koskaan, se olikin. . Poltit toisen röökin Ja sä vielä ilmestyit mun Pihalampun alle Avaimen tiputin Ja mun vahtikoira sulle häntää vielä heilutti . Kun oot saannu tarpeeks sekoilusta Mul on ovi auki mä en oo koskaan yli susta . Joulukuu kuumempi ku koskaan Makoiltiin vaan sängys ku muut hukku loskaan Yritit kai mua liikaa himaan kahlita Hitto mä olin tulinen mut hitto sä olit ihana . Mutsi sano älä leiki tulella Halusit et kaikki biisit kertois susta Nyt sä sait sen Voitsä tulla parantaa Ja lupasin sulle et täst tulee paras kesä koskaan . Kun oot saanu tarpeeks sekoilusta Mul on ovi auki mä en oo koskaan yli susta Sit kun pysyt paikoillaan Sit kun sua paleltaa Tuu mun peiton alle uudestaan Sit kun pysyt paikoillaan Tääl on kaikki ennallaan Mul on ovi auki mä en oo koskaan yli susta. . Joutseneni, me vielä tavataan. 🦢❤️ . Nyt pääsen ottamaan lapseni syliin Jumalan kotiin, joka siellä jo odottaa ❤️ Janelle Julia Isadora ❤️ #angelinajolie

A post shared by Janita Lukkarinen JLu (@juanitapupu) on

Seuraa Gekkosta Instagramissa ja WhatsApissa!

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit